Στην εκπομπή The 2Night Show βρέθηκε η Ναταλία Δραγούμη, το βράδυ της Πέμπτης όπου μιλησε για πολλά. Μεταξύ άλλων μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την ενόχληση που αισθάνθηκε όταν η κόρη της γκούγκλαρε το όνομα της μαμάς της στο διαδίκτυο και είδε γυμνές φωτογραφίες της.

Είπε η Ναταλία Δραγούμη:

«Μου το είχε πει η κόρη μου, μικρή όμως, ότι πρώτον δεν θέλει να γίνει ηθοποιός γιατί θέλω να είμαι περισσότερο με τα παιδιά μου. Δηλαδή για εκείνη το ηθοποιός σημαίνει απουσία. Και ακόμα μου είχε πει πως δεν θέλω να γίνω ηθοποιός γιατί δεν θέλω να γκουγκλάρω το όνομα μου και να με βλέπω γυμνή. Ήταν πολύ σκληρά και τα δύο. Ήταν μικρούλα». 

«Τότε, κοίταξα να δω αν υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζονται αυτές οι φωτογραφίες. Είναι σχεδόν υποκλοπή γιατί πολύ συχνά γίνεται αυτό στη δουλειά μας και είναι παράνομο. Υπάρχει μέσα σε μια ταινία μια ερωτική σκηνή και κάποιος την απομονώνει και την βγάζει μόνη της. Έχει γίνει και δίκη και έχουμε κερδίσει πολλοί ηθοποιοί μαζί με τον Διόνυσο που είναι για τα δικαιώματα των ηθοποιών" συμπλήρωσε.

Κάποιος παλαιότερα έβγαζε χρήματα με αυτή την πρακτική λέγοντας "πληρώστε και δείτε τον τάδε ηθοποιό γυμνό. Πλήρωναν, έβλεπαν πρώτα τις δικές μας σκηνές και μετά ακολουθούσε σκληρό πορνό άλλων γυναικών. Όλο αυτό που γίνεται στο διαδίκτυο έχει πολλά θετικά αλλά έχει και πολλά αρνητικά. Όπως αυτό που έπεσε πάνω το παιδί μου. Της το εξήγησα τότε και το κατάλαβε ότι αυτή είναι η δουλειά μου. Πέρυσι που έκανα ένα επεισόδιο στο Ου φονεύσεις, τους το είπα από πριν για να γνωρίζουν και να μην τους πει τίποτα». 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

Ακόμα, η ηθοποιός μίλησε για το πώς αισθάνεται έχοντας αυτό το επίθετο ως απόγονος της γνωστής οικογένειας:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS