Ο Άνθιμος Ανανιάδης, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, με αφορμή την πρόσφατη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά αλλά και τη νέα του ταινία, «The Greek Job», την τελευταία του αγαπημένου Έλληνα ηθοποιού, που δεν έχει προβληθεί ακόμα, μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση τους, φανερά συγκινημένος, και για τη συμμετοχή του Βουτσά στο φιλμ.

«Το “The Greek Job” ήταν η τελευταία ταινία του Κώστα Βουτσά. Έχουμε πλάνα τα οποία θα παίξουμε στην ταινία. Ο Κώστας Βουτσάς είναι ο καθηγητής, ο δάσκαλος στην ταινία, ο οποίος μας καθοδηγεί. Γίνεται μια καταστροφή, τον πηγαίνουμε στο νοσοκομείο και ουσιαστικά έφυγε σε έναν μήνα. Αλλά είναι τεράστια τιμή, είναι το πνεύμα του και το ξέρει και ο Κώστας».

Σχετικά με τη φιλία τους, όπως πρόσθεσε ο Ανανιάδης, ο οποίος είναι και στη σκηνοθεσία αλλά και στη συγγραφή του σεναρίου: «Χρόνια έλεγα στον Κώστα, θα κάνω μια ταινία στην οποία θα παίζει τον πατέρα μου. [Μετά τον θάνατό του] βρέθηκε ο παππούς ενός φίλου μου που είναι ίδιος ο Κώστας. Είναι 88 χρονών και μας βοηθάει να τελειώσουμε τα πλάνα του [στο “The Greek Job”], τον ευχαριστώ για όλα. Ο Κώστας ήταν ο καλύτερός μου φίλος».

«Βρέθηκε ο παππούς ενός φίλου μου που είναι ίδιος ο Κώστας. Είναι 88 χρονών και μας βοηθάει να τελειώσουμε τα πλάνα του»

Σύμφωνα με την υπόθεση της ταινίας στο imdb, αφηγείται την ιστορία ενός μαχητή της ελευθερίας, η μυστική οργάνωση του οποίου διαλύθηκε βίαια πριν από χρόνια. Τώρα βγαίνει από την αυτοεξορία του για να συμμετάσχει σε μια διεθνή πλεκτάνη όπου εμπλέκονται η μαφία και το πολιτικό μέλλον της Ελλάδας.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης του Άνθιμου Ανανιάδη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: YouTube
 

TAGS