Ήταν 23 Ιουλίου του 1996 όταν η είδηση του θανάτου της Αλίκης Βουγιουκλάκη ακουγόταν σε κάθε γωνιά της χώρας. Η εθνική μας σταρ, η γυναίκα που δεν γερνούσε, η λαμπερή Αλίκη που λάτρεψαν γενιές και γενιές Ελλήνων, νικημένη από τον καρκίνο, και έπειτα από σύντομη μάχη, άφηνε την τελευταία της πνοή.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου η σωρός της Αλίκης τέθηκε για δύο μέρες σε λαϊκό προσκύνημα. Με ένα λουλούδι στο χέρι, και εμφανώς συγκινημένοι, απλοί άνθρωποι αποχαιρέτησαν την αγαπημένη τους ηθοποιό, την οποία ένιωθαν σαν μέλος της οικογένειάς τους.

Με ένα λουλούδι στο χέρι, και εμφανώς συγκινημένοι, απλοί άνθρωποι αποχαιρέτησαν την αγαπημένη τους ηθοποιό, την οποία ένιωθαν σαν μέλος της οικογένειάς τους.

Σήμερα, συμπληρώνονται 25 ολόκληρα χρόνια από τον θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού με αρκετούς διάσημους Έλληνες να τιμούν τη μνήμη της, είτε με την παρουσία τους στο μνημόσυνο, είτε μέσω social media.

Μία από αυτούς, είναι και η Έλενα Ακρίτα η οποία δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία από τη βάφτιση του γιου της, στην οποία νονά ήταν η αξέχαστη ηθοποιός. «Σαν σήμερα έφυγε από κοντά μας η Αλίκη Βουγιουκλακη. Εδώ είμαστε στη βάφτιση του γιου μου. Ήταν νονά του και τον αγαπούσε πολύ», έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS