Η Δήμητρα Παπαδοπούλου μας έχει συνηθίσει στις αυθόρμητες και ειλικρινείς δηλώσεις. Κάθε φορά που ρωτάται για την προσωπική της και την επαγγελματική της ζωή δεν μασά στιγμή τα λόγια της.

Σε μία ακόμη ειλικρινή αποκάλυψη προχώρησε και με την τελευταία συνέντευξη που έδωσε στον Βασίλη Μπουζιώτη και τη RealLife. Οι δύο τους αναφέρθηκαν συγκεκριμένα στην εποχή των «Απαράδεκτων».

Μπορεί η σειρά να έκανε μοναδική επιτυχία, όμως η συγκεκριμένη εποχή δεν ήταν η καλύτερη για τη  Δήμητρα Παπαδοπούλου. «Από τη μία υπήρχε η χαρά της δημιουργίας, η «χημεία» και τα γέλια με τα παιδιά και από την άλλη έπεσαν πάνω μας δυνατά οι προβολείς και ήρθε μια δημοσιότητα που με τρόμαξε πολύ. Δεν ήξερα πώς να τη διαχειριστώ. Ήταν μια τραυματική εμπειρία. Πέρασε ο καιρός και χαλάρωσα, το χάρηκα και το αγάπησα όλο αυτό, για το οποίο φυσικά είμαι ευγνώμων. Ήταν το πρώτο μεγάλο δώρο που έλαβα», εξήγησε.

Όταν ρωτήθηκε δε για πιθανό remake της σειράς η απάντησή της ήταν σαφής. «Πώς να γίνει χωρίς τον Βλάση; Η αλήθεια είναι πως έχουν ακόμα μεγάλο «ρεύμα», πως τους αγαπά ο κόσμος. Δεν ξέρω τι να σου πω. Κάθε φορά λέω «πάμε γι’ άλλα». Μπορεί και να γίνεται, μπορεί να είναι και αδύνατον».

Τα 4ο, ξεκαρδιστικό, επεισόδιο της σειράς όπου ο Γιάννης έχει γενέθλια αλλά δεν το θυμάται κανείς.

 

TAGS