Στο παρελθόν ο τραγουδιστής Μπίλι Πόρτερ είχε κάνει coming out. Πρόσφατα προχώρησε σε μια ακόμα δυνατή αποκάλυψη: ότι έχει διαγνωστεί, εδώ και 14 χρόνια, με τον HIV, τον ιό που μπορεί να προκαλέσει το AIDS. Μέχρι τώρα το γνώριζε μόνο η μητέρα του.

«Όλα άρχισαν το 2007» θυμάται σε νέα συνέντευξή του στο Hollywood Reporter. «Ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου. Τον Φεβρουάριο διαγνώστηκα με διαβήτη τύπου 2. Τον Μάρτιο χρεοκόπησα. Και τον Ιούνιο διαγνώστηκα με HIV. Η ντροπή εκείνης της περιόδου συνάντησε την ντροπή που είχα συσσωρεύσει σε όλη μου τη ζωή, κάνοντάς με να σιωπήσω. Έχω ζήσει στη σιωπή της ντροπής τα τελευταία 14 χρόνια. O HIV στο μέρος όπου μεγάλωσα, σε μια ιδιαίτερα θρησκευόμενη οικογένεια, είναι η τιμωρία του Θεού».

«O HIV στο μέρος όπου μεγάλωσα, σε μια ιδιαίτερα θρησκευόμενη οικογένεια, είναι η τιμωρία του Θεού».

Επέζησε όμως, για να «αφηγηθεί την ιστορία» όπως λέει. Τώρα ο ιός δεν ανιχνεύεται στον οργανισμό του και αυτή είναι μια τεράστια επιτυχία – και προσωπική και της επιστήμης. Παντρεμένος με τον σύντροφό του, Άνταμ Σμιθ, από το 2017, σήμερα, στα 51 χρόνια του, προσπαθεί να δημιουργήσει μια οικογένεια. «Δεν πρέπει να σκεφτώ μόνο τον εαυτό μου πια. Ήρθε ο καιρός να μεγαλώσω και να προχωρήσω γιατί η ντροπή είναι καταστροφική – και αν δεν την αντιμετωπίσεις, μπορεί να καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμά της».

Δείτε μια σχετική ανάρτηση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: EPA/ETIENNE LAURENT
 

TAGS