Στον καναπέ του Πάμε Δανάη κάθισε η Ευδοκία Ρουμελιώτη η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις που διατηρεί με τα παιδιά του συζύγου της αλλά για την υιοθεσία που δεν κατάφερε να κάνει και την πλήγωσε πολύ.

Η ηθοποιός αρχικά αναφέρθηκε στις καλές σχέσεις που διατηρεί με τα δύο πρώτα παιδιά του συζύγου της κι ότι από την αρχή γνωρίζουν πολύ καλά ποια είναι η μητέρα τους. Χαρακτηριστικά είπε ότι πάντα οι ρόλοι ήταν ξεκάθαροι κι έτσι πέρασε κι αυτό στα παιδιά πολύ φυσιολογικά.

Όταν η συζήτηση πέρασε στο ενδεχόμενο η Ευδοκία κι ο σύζυγός της να αποκτήσουν και τέταρτο παιδί, έχοντας ήδη υιοθετήσει ένα τρίτο παιδί, καθώς και να προσπαθήσουν ξανά να υιοθετήσουν παιδί, η Ευδοκία Ρουμελιώτη συγκινήθηκε λέγοντας «Δε θα επιχειρούσα ποτέ ξανά. Ήταν τόσο δύσκολη κι επίπονη ιστορία. Δε σημαίνει ότι η απάντησή μου θέλω να αποτρέψει άλλους ανθρώπους να το κάνουν. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να υιοθετήσεις ένα παιδί. Μία γνωστή μου που θέλει της λέω θα είμαι δίπλα σου, να σε βοηθήσω, να δώσω τα τηλέφωνα για εκεί που απευθύνθηκα εγώ. Δεν ήμουν τυχερή σε αυτό. Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο κομμάτι κι επειδή πληγώθηκαν κι άλλοι άνθρωποι από αυτό κι έβαλα και τα παιδιά σε διαδικασία μεγάλη, δεν θα το ρίσκαρα ξανά με τίποτα.»

«Το παιδί είναι πολύ καλά κι αυτό που έχω πει από την αρχή είναι ότι για αυτό το παιδί θα είμαστε πάντα εδώ, αν κι όποτε χρειαστεί» συμπλήρωσε. 

 

Δείτε τι είπε:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS