Σοκαριστική και απερίγραπτη θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη στην ανακρίτρια, με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη να επιχειρεί (οπώς αρκετοί μπορούσαν ήδη να φανταστούν) να ρίξει το φταίξιμο για τις πράξεις που τον βαραίνουν στα τρία θύματα του. 

Ο ηθοποιός που εδώ και δύο μήνες βρίσκεται στη φυλακή, εξιστόρησε αναλυτικά την δική του εκδοχή της ιστορίας, υποστηρίζοντας ότι είχε συναινετικές ερωτικές συνευρέσεις με τις τρεις γυναίκες που κατήγγειλαν βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα ο Φιλιππίδης χαρακτήρισε τα θύματα του «εμμονικά», σοκάροντας με το θράσος πίσω από τους ισχυρισμούς του. 

Σύμφωνα με τον ίδιο στην περίπτωση της Α.Μ. της πρώτης καταγγέλλουσας για το αδίκημα του βιασμού, η οποία τυγχάνει να είναι και κόρη φίλης του ηθοποιού, ο Φιλιππίδης τη χαρακτηρίζει «εμμονική», επισημαίνοντας ότι τον ενοχλούσε διαρκώς καθώς και ότι σε δημόσια εκδήλωση (τελετή βάπτισης του παιδιού ενός συνεργάτη του) δεν δίστασε να δηλώσει, μπροστά στον γιο του, ότι είναι ερωτευμένη μαζί του, ότι τον αγαπάει και ότι εκείνος καν δεν της μιλάει.

Σε ό,τι αφορά στη δεύτερη καταγγέλλουσα για την απόπειρα βιασμού Σ.Μ. (το 2014), ο προφυλακισμένος ηθοποιός υποστηρίζει ότι είχε συναινετικές ερωτικές συνευρέσεις μαζί της. Αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια μίας από τις συναντήσεις που είχαν στο καμαρίνι του, το θύμα τον «καβάλησε» και στη συνέχεια «έκαναν παθιασμένο έρωτα»: «Ήμασταν και οι δύο ιδιαίτερα ερεθισμένοι και ολοκληρώσαμε πολύ γρήγορα. Με εντυπωσίασε η αυτοπεποίθηση, ο δυναμισμός και η πρωτοβουλία της. Σπάνια είχα συναντήσει αυτά τα χαρακτηριστικά τόσο έντονα σε μια γυναίκα», αναφέρει και ισχυρίζεται ότι η απογοήτευσή της μετατράπηκε σε μένος όταν τελικά δεν συνεργάστηκαν επαγγελματικά.

Η τρίτη καταγγέλλουσα Α.Γ., την οποία κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να κακοποιήσει σεξουαλικά μέσα στο αυτοκίνητό του, υποστηρίζει ότι εκείνη του ρίχτηκε: «Ευθύς μόλις σταθμεύσαμε, η καταγγέλλουσα έπεσε με φόρα πάνω μου, ξεκούμπωσε το παντελόνι μου, κατέβασε το εσώρουχό μου και επιδόθηκε σε πεολειχία. Η πράξη της αυτή με ξάφνιασε ιδιαίτερα ευχάριστα και δεν τη σταμάτησα. Τη χάιδευα στο κεφάλι, τον λαιμό και την πλάτη και απολάμβανα τη στιγμή. Λίγο πριν το τέλος, η καταγγέλλουσα τραβήχτηκε και ολοκλήρωσα στο χέρι μου. Εν συνεχεία της ζήτησα να ανοίξει το ντουλαπάκι που είναι μπροστά από τη θέση του συνοδηγού και να μου δώσει τα χαρτομάντιλα που υπήρχαν εντός, προκειμένου να σκουπιστώ» αναφέρει.

Κεντρική φωτογραφία: ΝDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS