Ένα διαφορετικό τηλεφώνημα δέχτηκε η Σοφία Μουτίδου στην εκπομπή The Booth στο Open, που την ξάφνιασε από το πρώτο λεπτό, όταν άκουσε μια γνώριμη φωνή. «Είσαι ίδιος με το Αντώνη που τα είχα» του είπε, αλλά ο άντρας στην άλλη άκρη της γραμμής απάντησε ότι λέγεται Γιώργος και στη συνέχεια αφηγήθηκε ένα πρόβλημα ύποπτα αλλόκοτο: ότι όταν πηγαίνει για τους φίλους του για ψαροντούφεκο, ενώ εκείνοι μπαίνουν στο νερό να ψαρέψουν, καθώς είναι δεινοί ψαράδες, αυτός αναγκάζεται να παραμείνει στη βάρκα, με αποτέλεσμα να καίγεται από τον ήλιο και να νιώθει μειονεκτικά.

Οι συμβουλές που του έδωσε η Μουτίδου δεν φάνηκε να τον ικανοποιούν και όχι τυχαία, αφού αποδείχτηκε ότι ήταν γνωστός της. Πιο γνωστός δεν γίνεται, μάλιστα: ήταν ο τωρινός σύντροφός της, που είχε αποφασίσει να κάνει τηλεφωνική φάρσα. Η κατάσταση έγινε πιο αμήχανη από το γεγονός ότι στην αρχή η YouTuber τον είχε περάσει για τον πρώην της, τον Αντώνη. 

«Σε βλέπω μετά από εδώ θα γίνει ένας χαμούλης στο σπίτι» σχολίασαν στο στούντιο και η Μουτίδου πρόσθεσε: «Εγώ νόμιζα ότι ήταν ο Αντώνης μου, που τα είχα παλιά. Αλλά ήταν αυτός που τα έχω τώρα. Είναι live, δεν το ‘ξερα, αλήθεια».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS