Ένας μήνας συμπληρώθηκε από την απώλεια του Γιάννη Πουλόπουλου, ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του ελληνικού πενταγράμμου, και η σύζυγός του, Μπέτυ Πουλοπούλου, μίλησε για τη ζωή της με τον Γιάννη, για τις τελευταίες στιγμές του και για το ακόμα πιο δύσκολο μετά.

«Μου λείπει πάρα πολύ ο Γιάννης. Ο Πουλόπουλος υπάρχει για όλους και τον ακούτε και τον χαιρόσαστε και χαίρομαι τόσο πολύ, όμως μέσα στο σπίτι ο Γιάννης λείπει πάρα πολύ. Και είναι δύσκολο και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Η παρουσία του ήταν πολύ έντονη στο σπίτι» είπε στο Star, προσθέτοντας: «Έχασα τον άνθρωπο όπου πήγαινα να συμβουλευτώ, να μιλήσω. Κάναμε πολλά όνειρα μαζί. Πάντα είχαμε μια σχέση με όνειρα. Δεν ήταν κοντά στο θάνατο αλλά στα όνειρα, στην ανάπτυξη, στο μπροστά, στον Έλληνα να πάει μπροστά, είχε αυτή τη νοοτροπία».

Η σύντροφός του συνέχισε μιλώντας για την καθημερινότητά της σήμερα, μια περιγραφή με την οποία ταυτίζονται όσοι έχουν χάσει κάποιον δικό τους άνθρωπο: «Είμαι στη δουλειά και μου λείπει το να πάω σπίτι και να του πω, κάναμε αυτό, κάναμε εκείνο. Δεν μπορώ να αντικαταστήσω τον Γιάννη».

Παρόλο που δεν μιλούσαν για τον θάνατο, «δεν φοβήθηκε καθόλου τις τελευταίες στιγμές. Σκέφτηκε να πει στον γιατρό του να μου γράψει κάποιο φάρμακο για να το έχω. Ήταν άντρακλας μέχρι την τελευταία στιγμή. Και ήξερε ότι έφευγε».

Δείτε τη συνέντευξη της Μπέτυς Πουλοπούλου:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: NDP
 

TAGS