Πολύ δύσκολα τελείωσε το 2020 για τον Γιώργο Χρανιώτη καθώς δύο ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του σε ηλικία 83 ετών. 

Με μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Χρανιώτης μοιράστηκε το δυσάρεστο αυτό γεγονός με τους followers του και την ίδια ώρα αποχαιρέτησε τον πατέρα του ποστάροντας δύο ασπρόμαυρες φωτογραφίες με τον ίδιο παιδί στην αγκαλιά του μπαμπά του.

«Ήσουν ωραίος. Και όμορφος πολύ. Τώρα ακόμα πιο όμορφος εκεί που πας. Πιο έτοιμος. Τώρα δεν μ' έχεις πια ανάγκη. Δεν έχεις κανέναν ανάγκη. Εγώ όμως σ' έχω ανάγκη. Να με βλέπεις, να μ' ορμινεύεις όπως έλεγε κι η μάνα σου, η γιαγιά μου. Και ξέρω ότι θα το κάνεις. Τώρα μπορείς να κάνεις ότι θες. Ότι γουστάρεις. Τώρα είσαι ανάμεσα στους θεούς, που πάντοτε αισθανόσουν οικεία μ' αυτούς. Και αυτοί με σένα.Τώρα πετάς, εκεί που πριν δεν μπορούσες καν να περπατήσεις. Τώρα χαμογελάς, όταν πριν το έκανες με προσπάθεια.

Τώρα είναι ωραία πατέρα επιτέλους!!!! Να μου λείπεις αγόρι μου...Όσο θες!!!! * Σπουδαίο πράγμα η φροντίδα πριν την αναχώρηση *Γιάννης Χρανιώτης, Ο Μπαμπάς μου. (24/07/37-30/12/20)».

Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS