Ο Πέτρος Λαγούτης σε νέα δήλωσή του, στην τηλεόραση, εξέφρασε την υποστήριξή του προς τον Σπύρο Μπιμπίλα και ζήτησε αλλαγή της νομοθεσίας για την παιδεραστία. «Έχω έρθει να συγχαρώ ως “μέτριος επαγγελματίας ομοφυλόφιλος” τον “μέτριο επαγγελματία ομοφυλόφιλο” πρόεδρο του σωματείου μας και να τον υποστηρίξουμε όλοι, μας ένωσε όλους πάλι» σχολίασε, προσθέτοντας:

«Έχω έρθει να συγχαρώ ως “μέτριος επαγγελματίας ομοφυλόφιλος” τον “μέτριο επαγγελματία ομοφυλόφιλο” πρόεδρο του σωματείου μας και να τον υποστηρίξουμε όλοι, μας ένωσε όλους πάλι»

«Δεν θέλω να μιλήσω για τον κύριο Λιγνάδη, άλλωστε οι φερόμενες ως πράξεις του είναι αυτές που κινητοποίησαν τον κόσμο. Αυτό που έχει σημασία και πρέπει να ακουστεί δυνατά στην κυβέρνηση και στην εκάστοτε κυβέρνηση είναι ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουν κάποιοι νόμοι που αφορούν την παιδεραστία, γιατί αποδεικνύεται ότι ζούμε σε μια κοινωνία όπου το σύστημα αξιών είναι τέτοιο, που θέλει άλλους νόμους».

Ο ηθοποιός, που αυτή την περίοδο υποδύεται τον «Παντελή Σκλαβή» στην τηλεοπτική σειρά «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια, πρόσθεσε: «Κάνουμε όλοι αυτά που κάνουμε και στα social media και στις τηλεοράσεις γιατί σκοπός είναι να βγουν όλοι να μιλήσουν κα όχι μόνο στον δικό μας χώρο. Εγώ χαίρομαι που ο δικός μας χώρος καθαρίζει, αλλά θέλω να μιλήσει όλος ο κόσμος».

Σε ερώτηση αν έχει πέσει στην αντίληψή του κάποιο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης, διευκρίνισε τα εξής: «Μόνο μια συνάδελφος μου είχε μιλήσει για κάποια κακοποίηση που της είχε συμβεί πριν από πολλά χρόνια. Από τη στιγμή που δεν ήθελε να το επικοινωνήσει, δεν το έκανα ούτε εγώ, φυσικά».

Δείτε τις τηλεοπτικές δηλώσεις του Πέτρου Λαγούτη:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: Glomex
 

TAGS