Στον καναπέ του Dot. κάθεται ο Γιώργος Χρανιώτης και μιλάει για την πατρότητα που βιώνει εδώ και λίγους μήνες. Πώς είναι οι πρώτες στιγμές με το μωρό; Αποκαλύπτει αν είχε φανταστεί τον εαυτό του μπαμπά και μιλάει για την γνωριμία με την γυναίκα του, Γεωργία Αβασκαντήρα. Ο γνωστός ηθοποιός σε μια βαθιά προσωπική συνέντευξη ομολογεί πόσο πολύ του άλλαξε τη ζωή η πατρότητα και αναφέρεται και στη δική του σχέση με τους γονείς του.

«Είναι πολύ συγκινητική στιγμή για κάθε γυναίκα. Είναι μοναδικό. Είχα τον Γιώργο και μου έδινε πολλή δύναμη. Το μοιραζόμασταν μαζί» εξομολογήθηκε βγαίνοντας από το μαιευτήριο η Γεωργία Αβασκαντήρα με τον Γιώργο Χρανιώτη να αποκαλύπτει: «Από τη στιγμή που δεν μπορώ να το ζήσω, το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι δίπλα στη γυναίκα μου και να την υποστηρίζω. Αυτό είναι ένα μήνυμα που θέλω να περάσω. Οι γυναίκες καλό είναι να ζητούν την παρουσία του άντρα τους δίπλα. Ο άντρας πρέπει να είναι δίπλα και αν λιποθυμήσει ας βγει έξω.Το πρώτο δάκρυ έφυγε όταν τον ακούμπησα. Όταν τον είδα δεν συγκινήθηκα. Έβαλα την κάμερα για να γράψει τα τελευταία είκοσι λεπτά της κρίσιμης αυτής διαδικασίας. Ε, με το που ξεκίνησε έγινα ο πιο ερασιτέχνης ηθοποιός. Αν δείτε το πλάνο είμαι συνέχεια πλάτη γιατί τα έχω χάσει και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το παιδί».

«Το πιο πιθανό είναι να βάλουμε πέντε ονόματα σε μια κληρωτίδα και να τραβήξει ο μικρός το όνομά του. Εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου μπαμπά. Θέλω να είμαι και μπαμπάς και μαμά. Θέλω να έχω διπλή ιδιότητα οπότε θα μπλέκω και την αρσενική μου φύση και τη θηλυκή. Δεν θα θηλάσω» είχε συμπληρώσει τότε ο ηθοποιός. 

 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΩΡΑ

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS