ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ήμουν καλυμμένη από την κορυφή ως τα νύχια. Δε νομίζω ότι θα ενδιαφερόταν κανείς που ήμουν μοντέλο»

Μάγκι Ρόλινς: Το μοντέλο που μπήκε στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορωνοϊό.

«Ήμουν καλυμμένη από την κορυφή ως τα νύχια. Δε νομίζω ότι θα ενδιαφερόταν κανείς που ήμουν μοντέλο»

H Μάγκι Ρόλινς χρειάστηκε πολλές φορές να συνδυάσει τις δύο επαγγελματικές της ιδιότητες. Το μοντέλο που είναι και πιστοποιημένη νοσοκόμα κάποια στιγμή είχε ταξιδέψει στις Μπαχάμες για μια φωτογράφιση. Μετά από ένα μικρό τροχαίο χρειάστηκε να βοηθήσει όλους τους εμπλεκόμενους συνεργάτες της για να σιγουρευτεί ότι είναι καλά.

Στις αρχές της πανδημίας δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να μην μπει στην πρώτη γραμμή στη μάχη κατά του κορονοιού. Έτσι ξεκίνησε να δουλεύει σε μια μονάδα Covid, εξηγώντας στη συνέντευξή της στο New York Post πως “ήμουν νοσοκόμα για έξι χρόνια, οπότε πάντα ήταν μέρος της ιστορίας μου”. Όταν πήγε στο νοσοκομείο η κατάσταση που αντιμετώπισε ήταν “σίγουρα χαοτική. Δεν ήξερα με τι είχα μπλέξει. Αλλά ήταν πολύ όμορφο να βλέπω ανθρώπους από όλη την χώρα να δουλεύουν μαζί. Με ενέπνευσε πολύ”.

Κανείς από τους συναδέλφους της αλλά και τους ασθενείς της δεν ήξεραν ότι είναι μοντέλο: “Ήμουν καλυμμένη από την κορυφή ως τα νύχια. Δεν νομίζω ότι κανείς θα ενδιαφερόταν”.

Η χρονιά μπορεί να ήταν δύσκολη για εκείνη, όμως κατέφερε κάτι που πολλά μοντέλα ονειρεύονται. Τον περασμένο Μάρτη το Sports Illustrated ανακοίνωσε ότι θα φωτογραφίσει τη Ρόλινς για το διάσημο Swimsuit Issue που θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουλίου, με την ιστορία της αλλά και της φωτογραφίες της να την αναδεικνύουν σε ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς.

Η αμερικανίδα είχε ανακαλυφτεί από ένα πρακτορείο μοντέλων όταν ήταν στην εφηβεία αλλά αποφάσισε να μην το ακολουθήσει επαγγελματικά πριν σπουδάσει για να γίνει νοσοκόμα, όπως η γιαγιά της που ήταν νοσοκόμα σε μαιευτήριο.

Η Ρόλινς ξεκίνησε να εργάζεται ως νοσοκόμα σε ογκολογικές κλινικές πριν την προσεγγίσει ένα πρακτορείο μοντέλων στο Miami μέσω Instagram. Η προϊσταμένη της στην κλινική την ενθάρρυνε να ακολουθήσει και τις δύο καριέρες ενώ και ο σύζυγός της, George Douglas, τον οποίο παντρεύτηκε το 2016, την βοήθησε να τα καταφέρει στον δύσκολο χώρο του μόντελινγκ.

Το μοντέλο έχει στο παρελθόν ποζάρει για τη Victoria's Secret και έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες για μεγάλα brands όπως το Intimissimi αλλά και το άρωμα Anne Klein.

Μέσα από τη φήμη που κέρδισε, το μοντέλο προωθεί και την σπουδαία δουλειά του στο OneWorld Health που παρέχει ιατρική φροντίδα σε υποβαθμισμένες κοινότητες σε όλο τον κόσμο. Η Ρόλινς έχει ταξιδέψει με τον οργανισμό σε χώρες όπως η Νικαράγουα και η Ουγκάντα, στην οποία θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο.

Κεντρική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.