Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω της συμμετοχής της στο Masterchef. Ο λόγος για τη Μάγκυ Ταμπακάκη η οποία πλέον χαράσσει το δικό της δρόμο στον χώρο της γαστρονομίας αφού η ίδια και ο σύζυγός της έχουν ανοίξει μία ιταλική τρατορία στη Βάρη.

Η πρώην παίκτρια μίλησε σε συνέντευξή της για το παιχνίδι που της άλλαξε τη ζωή ή τουλάχιστον την επαγγελματική της πορεία, αλλά εξομολογήθηκε και τα δύσκολα παιδικά χρόνια όπου είχε πέσει θύμα bullying.

«Όταν ήμουν μικρή μου έκαναν bullying για τα κιλά μου και αυτό το κόμπλεξ το κρατάω ακόμα μέσα μου. Ήμουν η χοντρή της τάξης, αυτή που δεν μπορεί να κάνει τις γυμναστικές επιδείξεις. Τετάρτη δημοτικού ήμουν 56 κιλά. Είναι πολύ. Ήμουν βέβαια και 1,60 σε ύψος, αλλά για ένα παιδάκι ήταν πολύ. Δεν έχει την ευλυγισία που έχουν τα άλλα πιτσιρίκια. Με έλεγαν γουρουνοκέφαλη, παχύδερμο. Πέρασα την παιδική και εφηβική ηλικία ως το αγοροκόριτσο με τα παραπανίσια κιλά, που δεν του έδινε και κανείς σημασία», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής "Pop Up".

Μιλώντας για την εμπειρία της στον διαγωνισμό μαγειρικής δήλωσε ότι τη βοήθησε σημαντικά στην καριέρα της.

«Ό,τι έχω κάνει έως τώρα, ένα μεγάλο μέρος του, ένα 70% το χρωστάω σίγουρα στο MasterChef. Αν δεν υπήρχε αυτό δεν θα με γνώριζε φυσικά κανείς γιατί εγώ είχα έρθει από την Ιταλία το '17, μόλις είχα τελειώσει τη σχολή μαγειρικής, οπότε η μόνη λύση θα ήταν να πάω σε κάποια κουζίνα και να κόβω σαλάτες και λαχανικά», είπε η Μάγκυ Ταμπακάκη.

«Πρέπει να προσπαθήσεις και εσύ εκ των υστέρων. Μόνο το παιχνίδι δε φτάνει, πρέπει να δείξεις τον κατάλληλο χαρακτήρα, μαγειρικό και ανθρώπινο, που θα καλέσει τις δουλειές», σημείωσε για τη μετέπειτα πορεία της.

Τέλος, αποκάλυψε ότι είναι το πιο δύσκολο πράγμα του κόσμου να δουλεύεις μαζί με τον σύντροφό σου γιατί μαλώνεις συνέχεια: «Τσακωνόμαστε συνέχεια. Είμαστε συνέχεια σε μια έκρηξη», σχολίασε γελώντας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram