Η Χριστίνα Αργυρούδη ήταν στους 22 καλύτερους μάγειρες που μπήκαν στο σπίτι του MasterChef, ωστόσο χωρίς να συντρέχει κάποιος προφανής λόγος ανακοίνωσε στους συμπαίκτες της την οικειοθελή αποχώρηση της από το διαγωνισμό.

«Λόγω της σημερινής αποχώρησης που δεν ξέρουμε ακόμα ποιος θα φύγει, αλλά όπως και να έχει εμένα αυτό μου πρόσθεσε λίγη πίεση και για προσωπικούς λόγους φυσικά και γιατί τα έχω βρει με τον εαυτό μου και έχω πει ότι είναι τεράστιο θέμα που έφτασε μέχρι εδώ, είναι μεγάλο πράγμα για εμένα αλλά θα πρέπει να μείνω ως εδώ και θα αποχωρήσω οικειοθελώς. Εσείς ήσασταν πολύ καλά παιδιά, απλώς τη δεδομένη στιγμή της ζωής μου είμαι ως εδώ.

Πριν από λίγες ημέρες είχα τη δική μου διαδικασία αποχώρησης. Ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο για εμένα και όμως τα κατάφερα να περάσω. Και για αυτό το λόγο που είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο που έχω αποφασίσει να φύγω. Όμως, είναι ξεκάθαρα ώριμη απόφαση, γιατί τη δεδομένη στιγμή είναι το καλύτερο για εμένα και ακόμα και αν θα στεναχωρηθώ ξέρω ότι είναι για καλό», είχε αναφέρει η Χριστίνα Αργυρούδη πριν αποχωρήσει από το σπίτι του MasterChef.

Το πρωί της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένη Στη Φωλιά των Κου Κου και αποκάλυψε πως ο λόγος της αποχώρησης της ήταν ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας της και η ίδια θεώρησε πως πρέπει να βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια της.

«Η αλήθεια είναι ότι με ρωτάνε πάρα πολλοί άνθρωποι τώρα τελευταία. Ούτε εγώ ήθελα να φύγω από το διαγωνισμό. Λίγο πριν μπω στο παιχνίδι, στο σπίτι του MasterChef, πληροφορήθηκα από τους γονείς μου ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα υγείας. Έμεινα δύο εβδομάδες, ενώ το ήξερα. Οι γονείς μου μού είπαν να κυνηγήσω το όνειρο μου. Κι εγώ το ήθελα. Το ήθελα πάρα πολύ. Ήθελα να φτάσω πολύ μακριά και το πίστευα κιόλας ότι το είχα. Αλλά όταν έχει να κάνει με κάτι τόσο σοβαρό, βάζω πρώτα την οικογένεια. Δεν μπορώ να βάλω κάτι παραπάνω από αυτό. Ακόμα και την καριέρα μου. Ακόμα και κάτι που αγαπώ πάρα πολύ. Ένιωθα τύψεις που είμαι μακριά. Έχει να κάνει με τον μπαμπά μου.

Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι ήταν αγχωτικό για εμένα, αλλά ήταν παραπάνω αγχωτικό από τη στιγμή που ήξερα ότι έξω οι γονείς μου παλεύουν» δήλωσε η Χριστίνα Αργυρούδη.

Δείτε τι είπε:

 

Πηγή: zappit.gr

TAGS