Ξεχωριστά είναι τα φετινά γενέθλια για την Χάρις Αλεξίου, καθώς στην εκπνοή του 2020 συμπληρώνει 70 χρόνια ζωής και έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη. Λίγο καιρό αφότου ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση στο τραγούδι η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια δείχνει απόλυτα συμφιλιωμένη με τον εαυτό της, τη ζωή της και τον χρόνο που περνάει.

Eχθές από νωρίς το πρωί δεχόταν πολυάριθμες ευχές από τους διαδικτυακούς φίλους της στο ίνσταγκραμ και γι’ αυτό θέλησε να τους ευχαριστήσει δημοσιεύοντας ένα ξεχωριστό βίντεο.

«Είναι πολύ ξεχωριστά γενέθλια αυτά. Θέλω τόσο πολύ να σας πω "ευχαριστώ” για τις τόσες ευχές σας που ξέρω ότι είναι από την καρδιά σας γι’ αυτή την έβδομη δεκαετία της σχέσης μας, της ζωής μου, των δώρων που έχω πάρει κι όλα αυτά τα αληθινά πράγματα που μου έχετε δώσει, όπως σας έχω δώσει κι εγώ όλη μου την αλήθεια. Σας ευχαριστώ! Να είστε πάντα καλά! Να έχετε δύναμη, να κάνετε υπομονή γιατί πάντα υπάρχει ένα καλό στην άκρη του δρόμου που μας περιμένει… Να είσαστε γεροί για να το πάρετε», ήταν τα λόγια της Χαρούλας.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο ίνσταγκραμ η Χάρις Αλεξίου:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS