Ήταν μία βραδιά αρκετά λαμπερή, τουλάχιστον σε σχέση με όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, κατά τη διάρκεια της οποίας αγαπημένοι σταρ περπάτησαν υπέρλαμπροι στο κόκκινο χαλί, που τόσο τους είχε λείψει.

Οι σημαντικές στιγμές πολλές, τα απρόοπτα ακόμα περισσότερα – συμβαίνουν άλλωστε αυτά στα ζωντανά – και στο επίκεντρο όλοι εκείνοι οι ταλαντούχοι άνθρωποι άνω των 50 οι οποίοι διέπρεψαν και κυριολεκτικά συγκέντρωσαν τα σημαντικότερα βραβεία.

Πολύς λόγος γίνεται πάντα και για τις εμφανίσεις των διάσημων κυριών, οι οποίες κάθε χρόνο βάζουν τα δυνατά τους για να είναι όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακές. Ιδιαίτερη αίσθηση λοιπόν προκάλεσε η εμφάνιση της Χάλι Μπέρι, η οποία επέλεξε μία εντυπωσιακή Dolce & Gabbana, λιλά τουαλέτα δίνοντάς μας μία από τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές της βραδιάς.

Ιδιαίτερη αίσθηση λοιπόν προκάλεσε η εμφάνιση της Χάλι Μπέρι, η οποία επέλεξε μία εντυπωσιακή Dolce & Gabbana, λιλά τουαλέτα δίνοντάς μας μία από τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές της βραδιάς.

Και ενώ το φόρεμα αγαπήθηκε από το κοινό, δεν θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο και για το – ομολογουμένως – τολμηρό της κούρεμα, το οποίο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα σόσιαλ μίντια. «Δεν πίστευα ποτέ μου ότι η Χάλι Μπέρι θα μπορούσε να δείξει περίεργη αλλά να που τα κατάφερε» έγραψε ένας χρήστης του Τουίτερ ενώ ένας άλλος ρωτούσε έντρομος «Ποιος το έκανε αυτό στη Χάλι;».

Φυσικά η διάσημη ηθοποιός η οποία είναι κουλ και διαθέτει αρκετό χιούμορ, διασκέδασε ιδιαίτερα με τα σχόλια για το νέο της κούρεμα, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει και το αστείο βίντεο ενός χρήστη, ο οποίος μιμείτο την κουπ της!

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία: Reuters

TAGS