Ένα ασυνήθιστο, για τα δεδομένα της, βίντεο ανέβασε η Heidi Klum μόλις πριν λίγες ώρες στο Instagram της. Ο λόγος για ένα hair tutorial που τη δείχνει να κόβει μόνη της τα μαλλιά της στο μπάνιο του σπιτιού της.

Για ποιον λόγο όμως η Γερμανίδα τοπ μόντελ αποφάσισε να απαρνηθεί τη βοήθεια των άκρως ταλαντούχων hair stylists που επιμελούνται τα τέλεια μαλλιά της, και να αφεθεί στα... δικά της χέρια για το κούρεμά της;

Όπως ανέγραψε η ίδια στη λεζάντα του post, επιδόθηκε μόνη της σε ένα DIY haircut για χάρη του άντρα της. Πιο συγκεκριμένα, όταν τον ρώτησε τι  κούρεμα να ζητήσει την επόμενη φορά από τον κομμωτή της, εκείνος της απάντησε: μακριά μαλλιά με αφέλειες.

Η Heidi Klum έχει ήδη πολύ μακριά μαλλιά, όπως και curtain bangs, δηλαδή πλαϊνές αφέλειες. Προφανώς, δεν μπορούσε να περιμένει να επισκεφτεί τους αγαπημένους της κομμωτές (απ᾽τους οποίους μάλιστα ζήτησε και συγνώμη στο post της) και πήρε την κατάσταση - ή μάλλον, το ψαλίδι - στα χέρια της.

Έτσι, μέσα στο ενός λεπτού βίντεο που ακολούθησε, μας δείχνει σε fast forward ένα mini DIY tutorial για το πώς μπορεί να κόψει κανείς αφέλειες. Χωρίζοντας τα μαλλιά της στη μέση, έφερε τις curtain bangs, καθώς και λίγες ακόμη τούφες μπροστά στο μέτωπό της κι άρχισε να κόβει προσεκτικά τα μαλλιά της με τέτοιον τρόπο ώστε να το καλύπτουν πλέον οι αφέλειες ολόκληρο.

Και μέσα σε λίγα λεπτά απέκτησε τις blunt fringes που ζήτησε ο άντρας της. Παρ᾽ότι επρόκειτο για ένα ερασιτεχνικό βίντεο - που και η ίδια πρότεινε να μη δοκιμάσει κανείς στο σπίτι μόνος του-, το αποτέλεσμα δεν βγήκε άσχημο. Απεναντίας, μπορούμε να πούμε ότι μάς αρέσει πολύ, και οι συγκεκριμένες αφέλειες της πηγαίνουν εξίσου, κολακεύοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Τι λες; 

 

Δείτε το βίντεο με το κούρεμα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

*Η φωτό είναι από εδώ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Πηγή: madamefigaro.gr

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS