Η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισε να συστήσει για πρώτη φορά την κόρη της τους θαυμαστές της με μια κοινή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, όπου μοιράζεται αρκετές προσωπικές στιγμές της μέσα από διάφορα post, κοινοποίησε πρόσφατα μια φωτογραφία με την κόρη της, Εύα Τσιμιτσέλη. H Εύα είναι μόλις 8 ετών και όπως εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς, μοιάζει πολύ με την μητέρα της, φέροντας ωστόσο και χαρακτηριστικά της γοητείας του μπαμπά της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν παντρεμένοι μέχρι το 2017, για περίπου τέσσερα χρόνια και μαζί απέκτησαν την μικρή τους Εύα. Λίγα χρόνια αργότερα η ηθοποιός άλλαξε σελίδα στην προσωπική της ζωή και παντρεύτηκε ξανά, σε μια μυστική τελετή με τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο. Το ζευγάρι μοιράζεται τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Κρήτης, αφού η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης κωμικής σειράς «Το Σόι σου», πρέπει να βρίσκεται στην πρωτεύουσα λόγω των γυρισμάτων της νέας σειράς στην οποία συμμετέχει, με τίτλο «Σε ξένα χέρια».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η Βάσω Λασκαράκη εδώ και κάποια χρόνια έχει σταματήσει να παίζει στο θέατρο καθώς όπως έχει αποκαλύψει η ίδια θέλει να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με την κόρη της και τον σύζυγό της. Μάλιστα, έχει αποκαλύψει δημόσια και την επιθυμία της να αποκτήσεις ακόμα ένα παιδί.

Κεντρική φωτογραφία: @vasolaskaraki

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS