Πίσω από το «Μια βραδιά στο Notting Hill» της Τζούλια Ρομπερτς και του Χιου Γκράντ κρυβόταν ο σκηνοθέτης Ρότζερ Μισέλ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών, την Πέμπτη, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτεται η αιτία θανάτου του. Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την πασίγνωστη ηθοποιό, όσα χρόνια και να έχουν περάσει από την επιτυχημένη συνεργασία τους.

Η Τζούλια υπέβαλε τα σέβη της στον άνθρωπο που έβαλε τη σκηνοθετική του υπογραφή σε μία ταινία που αποτέλεσε σταθμό στην καριέρα της. Αρχικά, στράφηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας μπροστά στους πάνω από εννέα εκατομμύρια ακολούθους της: «Αγάπησα κάθε λεπτό που περάσαμε μαζί. Αναπαύσου εν ειρήνη Ρότζερ Μισέλ».

Αρχικά, στράφηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας μπροστά στους πάνω από εννέα εκατομμύρια ακολούθους της: «Αγάπησα κάθε λεπτό που περάσαμε μαζί. Αναπαύσου εν ειρήνη Ρότζερ Μισέλ».

Μετά την συγκινητική αφιέρωση, η Τζούλια Ρόμπερτς μίλησε στο μέσο μαζικής ενημέρωσης Ε! με τον πιο τρυφερό τρόπο για τον συνεργάτη της. «Είχε πάντα ένα γλυκό χαμόγελο στο πρόσωπό του αλλά και τις πιο σωστές οδηγίες να σου δώσει. Νιώθω τόσο τυχερή που μου δόθηκε αυτή η φανταστική ευκαιρία να εργαστώ μαζί του» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κεντρική φωτογραφία: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το womantoc στο instagram

TAGS