Τριάντα μόλις μέρες έμειναν για τα Χριστούγεννα και ο Λευκός Οίκος ξεκίνησε ήδη να φοράει τα καλά του. Η Τζιλ Μπάιντεν κήρυξε την έναρξη της εορταστικής περιόδου, παραλαμβάνοντας το πρώτο επίσημο χριστουγεννιάτικο δέντρο, μια παράδοση που χρονολογείται από το 1950. Η ετήσια διαδικασία στολισμού ξεκίνησε και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ φρόντισε να ενημερώσει το κοινό μέσα από μια μικρή καθιερωμένη τελετή που έλαβε χώρα στην Βόρεια Στοά του Λευκού Οίκου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

«Κοίτα πόσο όμορφο είναι», είπε η Πρώτη Κυρία για το έλατο Fraser μήκους 18,5 ποδιών (5,6 μέτρων), το οποίο προήλθε από το Τζέφερνσον της Βόρειας Καρολίνας και παραδόθηκε στο κατώφλι της εισόδου της στη Λεωφόρο Πενσυλβάνια. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο έφτασε πάνω σε μια στολισμένη άμαξα που οδηγούσαν δύο άλογα Clydesdale, τα οποία φορούσαν ασημένιες καμπάνες και χάρτινα στολίδια στην χαίτη τους. «Είναι όμορφο. Είναι πραγματικά υπέροχο» ακούγεται να λέει η Τζιλ Μπάιντεν.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Μεταξύ των λίγων εκλεκτών καλεσμένων και της ομάδας βοηθών του Λευκού Οίκου, που παρευρέθησαν στην σύντομη τελετή, ήταν ο γιος του προεδρικού ζεύγους, Χάντερ Μπάιντεν μαζί με την σύζυγό του Μελίσσα και τον μικρότερο γιό τους Μπο. Μάλιστα, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δεν δίστασε να φωτογραφηθεί, δίνοντας τρυφερά στον ενός έτους εγγονό της ένα φιλί, μετά την παραλαβή του εορταστικού δέντρου. Για την περίσταση, η Τζιλ Μπάιντεν επίλεξε ένα κομψό outfit, τα χρώματα του οποίου παρέπεμπαν στις γιορτινές ημέρες. Συγκεκριμένα, φορούσε ένα total white πλεκτό σύνολο με διακριτικές λεπτομέρειες στο τελείωμα, μαύρες suede μπότες και ένα κατακόκκινο μακρύ παλτό.

Για την περίσταση, η Τζιλ Μπάιντεν επίλεξε ένα κομψό outfit, τα χρώματα του οποίου παρέπεμπαν στις γιορτινές ημέρες. Συγκεκριμένα, φορούσε ένα total white πλεκτό σύνολο με διακριτικές λεπτομέρειες στο τελείωμα, μαύρες suede μπότες και ένα κατακόκκινο μακρύ παλτό.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το έλατο Fraser θα διακοσμηθεί τις επόμενες ημέρες και θα εκτεθεί στο Blue Room, αφού αφαιρεθεί ένας πολυέλαιος ώστε να μπορεί να δεθεί στην οροφή για ασφάλεια κατά τη διάρκεια της σεζόν. Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια του Λευκού Οίκου θα αποκαλυφθούν τη Δευτέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών, δήλωσε η Πρώτη Κυρία.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS