Ο πλανήτης δείχνει να μπαίνει ήδη σε εορταστικό mood, όχι γιατί τα Χριστούγεννα είναι πράγματι τόσο κοντά, αλλά γιατί απλά το έχουμε όλοι ανάγκη. Το 2020 ήταν η πιο δύσκολη χρονιά των τελευταίων δεκαετιών και όλες οι χώρες μοιάζουν να ανυπομονούν για την αλλαγή του έτους, ελπίζοντας πως το 2021 θα είναι πιο τρυφερό και ευγενικό μαζί μας. 

Ήδη σε κάποιες χώρες οι κάτοικοι έχουν αρχίσει να στολίζουν χριστουγεννιάτικα δέντρα, ενώ οι εταιρίες ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τις εορταστικές καμπάνιες τους, παρά το γεγονός ότι τα νέα lockdown σε όλο τον κόσμο μοιάζουν αρκετά πιθανά.

Σε μία δροσερή, χαρούμενη ανάσα από όλα αυτά η Τζένιφερ Λόπεζ παίρνει σχεδόν ολόκληρη την οικογένεια της παρέα και γυρίζουν μαζί τη νέα, χριστουγεννιάτικη καμπάνια του οίκου μόδας Coach με ζεστή, κεφάτη διάθεση, βάζοντας μας και εμάς στο κλίμα των γιαρτών ήδη από τα τέλη Οκτωβρίου.

Η Λόπεζ μαζί με τα δίδυμα παιδιά της και τη μαμά της, Guadalupe Rodriguez, πρωταγωνιστούν σε ένα άκρως οικογενειακό βίντεο που μας δίνει την δική τους εκδοχή του τι σημαίνει Χριστούγεννα.

Στο διαφημιστικό βίντεο, η Λόπεζ επιστρέφει στο σπίτι της φορώντας ένα πλεκτό πουλόβερ που γράφει New York City και το συνδυάζει με ταμπά δερμάτινο σορτς και την iconic Beat Shoulder τσάντα του οίκου Coach. Στο πλευρό της έχει όλα όσα θέλει, δηλαδή τα παιδιά της και τη μητέρα της και αυτό της αρκεί για να νιώσει το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Δείτε στο βίντεο τη χριστουγεννιάτικη καμπάνια του οίκου Coach:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS