Μπορεί να χώρισε με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ και να είναι και πάλι, μαζί με τον άντρα που της ράγισε την καρδιά (aka Μπεν Άφλεκ) αλλά η αλήθεια είναι ότι οι απορίες μας γύρω από την ερωτική ζωή της Τζένιφερ Λόπεζ είναι πολλές: Όντως έχει σχέση με τον Μπεν ή είναι απλά ένα διαφημιστικό κόλπο από αυτά που σκαρφίζονται οι δαιμόνιοι χολιγουντιανοί αντζέντηδες;

Όντως έχει σχέση με τον Μπεν ή είναι απλά ένα διαφημιστικό κόλπο από αυτά που σκαρφίζονται οι δαιμόνιοι χολιγουντιανοί αντζέντηδες;

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός βέβαια, δείχνει να αδιαφορεί για όλα αυτά, και συνεχίζει την πολυτελή ζωή της ερωτοτροπώντας με τον μεγάλο της έρωτα. Σε ένα διάλειμμα από τα φιλιά του Μπεν, βρήκε την ευκαιρία να γιορτάσει τα γενέθλια της μικρότερης αδερφής της Λίτα.

«Αδερφούλα μου, σ’ αγαπώ. Ήσουν πάντα η καλύτερή μου φίλη», έγραψε μεταξύ άλλων σε μία φωτογραφία που ανέβασε με την εορτάζουσα.

Η ομοιότητα εμφανής, αν και η αλήθεια είναι ότι η Λόπεζ μοιάζει να είναι η νεότερη εκ των αδερφών. Βέβαια για να λέμε και την αλήθεια, μοιάζει αρκετά νεότερη από πολλές, αλλά αυτή είναι μία άλλη ιστορία.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: EPA/NINA PROMMER

 

TAGS