Είναι μία εμβληματική περσόνα και ένα ίνδαλμα που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα συνεχίζει να εμπνέει τις νεότερες γενιές. Ο ρόλος της στη «Δυναστεία» απογείωσε τις μετοχές της ενώ μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, ο χαρακτήρας που υποδύθηκε, η ιστορική Αλέξις Κόλμπι, έγινε συνώνυμο της κακίας και της τοξικότητας.

Ο λόγος για την Τζόαν Κόλινς, η οποία ακόμα και σήμερα, στα 88 της χρόνια, παραμένει λαμπερή και φρέσκια, όπως άλλωστε θα ταίριαζε απόλυτα σε μία Αλέξις. Η Τζόαν, είναι μία ιδιαίτερη προσωπικότητα, η οποία δεν περνά απαρατήρητη. Υπήρξε μεγάλη θαυμάστρια της Μάργκαρετ Θάτσερ ενώ έχει λάβει τον τίτλο της Dame του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, από τη βασίλισσα Ελισάβετ. Στην ιστορία μάλιστα έχουν μείνει πολλές ατάκες από συνεντεύξεις της, αλλά εμείς σήμερα θυμηθήκαμε μία συγκεκριμένη από το 2010, όταν και κλήθηκε να μιλήσει για την Αντζελίνα Τζολί και την Τζένιφερ Άνιστον.

Υπήρξε μεγάλη θαυμάστρια της Μάργκαρετ Θάτσερ ενώ έχει λάβει τον τίτλο της Dame του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, από τη βασίλισσα Ελισάβετ. Στην ιστορία μάλιστα έχουν μείνει πολλές ατάκες από συνεντεύξεις της, αλλά εμείς σήμερα θυμηθήκαμε μία συγκεκριμένη από το 2010, όταν και κλήθηκε να μιλήσει για την Αντζελίνα Τζολί και την Τζένιφερ Άνιστον.

«Οφείλω να ομολογήσω ότι στις μέρες μας δεν υπάρχουν πολλές όμορφες ηθοποιοί. Είναι η Αντζελίνα Τζολί και η… Αντζελίνα Τζολί», είχε πει. «Η Τζένιφερ Άνιστον είναι χαριτωμένη αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα την έλεγα όμορφη. Όταν ήμουν εγώ νέα, όλοι στον κινηματογράφο ήταν εντυπωσιακά όμορφοι», ολοκλήρωσε.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: Splash News/Ideal Images

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS