Χρόνια πολλά στην πιο καλή της φίλη, την ηθοποιό Άντρεα Μπέντεβαλντ, ευχήθηκε δημόσια η Τζένιφερ Άνιστον, με μία σειρά από κοινές τους φωτογραφίες στο ίνσταγκραμ, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την μεγάλη αγάπη της για εκείνη. 

Όπως αποκάλυψε η ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ η ίδια και η Άντρεα είναι φίλες εδώ και 37 χρόνια, από τα 14 τους, και έχουν μία βαθιά σχέση ζωής που δε μοιάζει με καμία άλλη. 

«Χρόνια πολλά στην αδερφή από άλλη μητέρα. 37 χρόνια και ακόμη συνεχίζουμε. Τα καλύτερα έπονται», έγραψε η Άνιστον στο προφίλ της στο ίνσταγκραμ, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τι σημαίνει το αινιγματικό τατουάζ που έχει στον καρπό της, αφού φαίνεται πως και η Μπέντεβαλντ έχει ακριβώς το ίδιο σχέδιο στο αντίστοιχο σημείο του σώματος της. 

Πριν από έναν μήνα σχεδόν, στα γενέθλια της Τζένιφερ Άνιστον στις 11 Φεβρουαρίου, η Μπέντεβαλντ μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία των κοινών τατουάζ τους, γράφοντας στη λεζάντα: «Ανυπομονώ να γιορτάσουμε και να κάνουμε ακόμη περισσότερες μαγικές ευχές! 11:11. Λατρεύω να πορεύομαι σε αυτή τη ζωή μαζί σου».

Η Μπέντεβαλντ περιέγραψε επίσης την Τζένιφερ Άνιστον ως «δίδυμη αδερφή από άλλη μητέρα, αδερφή ψυχή όλων των εποχών» σε ένα προηγούμενο αφιέρωμα για τα γενέθλια της διάσημης ηθοποιού, το 2018. «Φίλες από τότε που ήμασταν 14 ετών και εξακολουθούμε να μεγαλώνουμε και να μαθαίνουμε μαζί. Κάνεις τον κόσμο καλύτερο μέρος και την ζωή πιο ευχάριστη και διασκεδαστική. Είμαι ευγνώμων για σένα κάθε μέρα και με κάθε τρόπο» πρόσθεσε.

Aυτή ήταν η πρώτη φορά που η Άνιστον έδειξε τόσο ανοιχτά το τατουάζ «11:11» που έχει κάνει στον καρπό της, αποκαλύπτοντας ότι, μεταξύ άλλων, συνδέεται και με τη στενή σχέση που έχει με την κολλήτη της φίλη, η οποία αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί μαζί της στην πετυχημένη σειρά «The Morning Show».

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο προφίλ της στο ίνσταγκραμ:

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS