ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η τραγική ιστορία πίσω από την πιο ζωηρή και διάσημη τηλεοπτική «Νταντά»

Μια άγνωστη ιστορία της Nanny Fine που δεν γνωρίζαμε.

Η τραγική ιστορία πίσω από την πιο ζωηρή και διάσημη τηλεοπτική «Νταντά»

Η τηλεοπτική φιγούρα της «Νταντάς αμέσου δράσεως», χαρακτηρίστηκε από το ιδιαίτερο στυλ της.

Το Νοέμβριο του 1993, προβλήθηκε μέσα από το δίκτυο CBS, το πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς, «The Nanny» -στα ελληνικά «Νταντά Αμέσου Δράσεως». Και από την πρεμιέρα, κιόλας, η νταντά Fran Fine (την υποδύθηκε υποδειγματικά η Fran Drescher) ξεχώρισε για το ιδιαίτερο στυλ της: λεπτοκαμωμένη σιλουέτα, μαλλί αφάνα, σούπερ μίνι φορέματα και μία χαρακτηριστική φωνή.

Η τραγική ιστορία πίσω από την πιο ζωηρή και διάσημη τηλεοπτική «Νταντά»

Ο χαρακτήρας αυτός αγαπήθηκε, από το τηλεοπτικό κοινό, και για 6 χρόνια (όσο διήρκησε και η σειρά) η Fran Drescher ταυτίστηκε όσο κανείς άλλος, με το ρόλο αυτό. Και μπορεί να έχουν περάσει, σχεδόν 20 χρόνια από τότε που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο (Ιούνιος του 1999), όμως, ακόμη και σήμερα, άγνωστες ιστορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Μία από αυτές, η πιο τραγική θα λέγαμε, είναι η προσωπική ιστορία της ίδιας της πρωταγωνίστριας, Fran Drescher. Το 1985, είχε πέσει θύμα βιασμού, υπό την απειλή όπλου, μετά από μία βίαιη εισβολή στο σπίτι της. Ήταν Ιανουάριος εκείνης της χρονιάς, όταν δύο ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, όπου ήταν με τον τότε σύζυγό της και μια φίλη τους.

Οι ληστές έδεσαν και φίμωσαν το σύζυγό της, ενώ ο ένας από αυτούς βίασε την ηθοποιό και τη φίλη της, μπροστά στα μάτια του συζύγου της.

Τα επόμενα χρόνια, η ηθοποιός προσπάθησε να σταθεί στα πόδια της, αποφεύγοντας, όμως, να αποκαλύψει όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ. Ήταν ένα μυστικό, που το αποκάλυψε χρόνια αργότερα.

Κάποια στιγμή, δεν έκρυψε και την πικρία της, ότι παρερμηνεύτηκαν τα λόγια της ότι προσπάθησε μέσα από αυτή την τραυματική εμπειρία να πάρει τα θετικά στοιχεία. Λίγα χρόνια αργότερα, ήρθε η σειρά «The Nanny» και όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί, μαζί ήρθε και η ανεξέλεγκτη διασημότητα στη ζωή της.

Και τότε, οι μνήμες του παρελθόντος «ξύπνησαν». Κι έπρεπε να τις διαχειριστεί και πάλι. Όπως είχε εξομολογηθεί η ίδια, ο ρόλος της νταντάς λειτούργησε θεραπευτικά για εκείνη. Ωστόσο, η συνέχεια, μάλλον δεν ήταν όπως την περίμενε. Όλη αυτή η κατάσταση της δημιούργησε έντονο στρες (για την ακρίβεια, επρόκειτο για μετατραυματικό στρες) που είχε αντίκτυπο και στην υγεία της.

Όταν ξεκίνησαν τα πρώτα γυρίσματα της σειράς ζύγιζε 64 κιλά και δύο σεζόν μετά, έφτασε να ζυγίζει 49 κιλά. Ήταν και η περίοδος, που χώρισε με τον επί πολλά χρόνια σύζυγό της και συμπαραγωγό της σειράς, Peter Marc Jacobson, με τον οποίο ήταν παντρεμένοι από το 1978.

Ωστόσο, κι επίσημα χώρισαν το 1999, όταν ολοκληρώθηκε η σειρά. Ήταν τότε, που ο γνωστός παραγωγός και σεναριογράφος αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος και ότι έχει την απόλυτη στήριξη της πρώην συζύγου του. Και πράγματι, η Fran Drescher τον στήριξε στις επιλογές του και μέχρι σήμερα, εκτός από συνεργάτες είναι και καλοί φίλοι.

Κι εκείνος, όμως, ήταν δίπλα της στη μεγαλύτερη μάχη που έδωσε για τη ζωή της, όταν αμέσως μετά το τέλος της σειράς, διαγνώσθηκε με καρκίνο της μήτρας. Μία μάχη που την έδωσε με γενναιότητα και την κέρδισε.

Δείτε μία πρόσφατη συνέντευξη της Φραν Ντρέτσερ που μιλάει για αυτό το συμβάν:

Πηγή: newsbeast.gr

Read Next

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.

19 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Άπλωσε την πετσέτα της στην άμμο και έκανε το πρώτο μπάνιο της στη θάλασσα

Η Ελληνίδα σταρ άπλωσε την πετσέτα της στην αμμουδιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.

19 Απρ 2024

Ο Τομ Σέλεκ μιλάει για την "τυχερή του ζωή", "την κατά τύχη καριέρα του" και τη λατρεμένη του σύζυγο

Τον έχουμε αγαπήσει σε τόσες ταινίες και σειρές, ενώ πάντοτε θα τον θυμόμαστε ως τον μεγάλο έρωτα της Μόνικα στο Friends.

19 Απρ 2024

Νέο τραγούδι από τους γιούς του Πολ ΜακΚάρντεϊ και του Τζον Λένον- η συνέχεια των Beatles;

Ο Τζέιμς ΜακΚάρτνεϊ και ο Σον Όνο Λένον έγραψαν μαζί τραγούδι

19 Απρ 2024

Zendaya: Ξετρέλανε τους φαν η εμφάνιση της με το μαύρο φόρεμα της Vera Wang

Η συνεργασία της με τον διάσημο στιλίστα Law Roach αποφέρει πάντοτε εντυπωσιακούς καρπούς.

19 Απρ 2024

Έλενα-Όλγα Χρηστίδη: "Να έχουμε θέσεις στο τραπέζι των αποφάσεων -αλλά να μπορούμε και να αναποδογυρίζουμε το τραπέζι όταν αυτό ωφελεί μόνο λίγους"

Η ψυχολόγος Έλενα-Όλγα Χρηστίδη, υποψήφια Ευρωβουλεύτρια με τη Νέα Αριστερά, τονίζει πως μια πιο δημοκρατική και αλληλέγγυα ΕΕ είναι εφικτή, όπως και μια καλύτερη ζωή τώρα άμεσα για τους Έλληνες.