Πριν από περίπου ενάμιση μήνα η Σοφία Μπεκατώρου βρήκε μέσα της το θάρρος για να μιλήσει για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από υψηλό στέλεχος της Ελληνικής Ιστιοπλοΐκής Ομοσπονδίας, ένα γεγονός που κράτησε για πολλά χρόνια μέσα της και το οποίο σημάδεψε βαθιά την ψυχή της. 

Το δικό της κουράγιο έδωσε ώθηση σε δεκάδες ακόμα ανθρώπους, από τον χώρο του αθλητισμού και της τέχνης, να μιλήσουν για τον δικό τους Γολγοθά, καταγγέλοντας λεκτική και σωματική βία, σεξουαλική παρενόχληση, ακόμα και βιασμούς. 

Στο πλευρό των Ελλήνων καλλιτεχνών που αναζητούν δικαίωση στέκεται όλο αυτό το διάστημα ο γνωστός ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, που με σθένος και πείσμα συνεχίζει τον αγώνα του ώστε να μη μείνει καμία πράξη ατιμώρητη.

Αυτά τα δύο, ηρωικά πρόσωπα για το ελληνικό #ΜεΤοο, η Σοφία Μπεκατώρου και ο Σπύρος Μπιμπίλας, συναντήθηκαν πριν από λίγες ημέρες για να συνομιλήσουν και να στηρίξουν ο ένας τον άλλον σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Η ζεστή αγκαλιά τους αποτελεί μία από τις ομορφότερες και πιο συγκινητικές στιγμές που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα στα σόσιαλ μίντια, μία ενωτική αγκαλιά δικαίωσης και χαράς.

Το στιγμιότυπο ανέβασε αρχικά σαν ίνσταγκραμ στόρι ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης και λίγο αργότερα το πόσταρε και η ίδιος ο Σπύρος Μπιμπίλας στο προφίλ του στο ίνσταγκραμ.

Δείτε την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα στο προφίλ του στο ίνσταγκραμ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS