ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η συγκινητική αφιέρωση του Τζον Τραβόλτα στην Κέλι Πρέστον, 10 μήνες μετά τον θάνατό της

Η πρώτη Γιορτή της Μητέρας χωρίς την πολυαγαπημένη του σύζυγο.

Η συγκινητική αφιέρωση του Τζον Τραβόλτα στην Κέλι Πρέστον, 10 μήνες μετά τον θάνατό της

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν έναν περίπου χρόνο, η είδηση του θανάτου της ηθοποιού Κέλι Πρέστον, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού, στις 12 Ιουλίου του 2020. Η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού Τζον Τραβόλτα, άφησε πίσω της τα δύο τους παιδιά, την 21χρονη Έλα και τον 10 ετών Μπέντζαμιν με τον Τραβόλτα να βάζει στην άκρη τη θλίψη και τον θρήνο του και να αναλαμβάνει εξ΄ ολοκλήρου την ανατροφή τους.

Χθες, ήταν η πρώτη Γιορτή της Μητέρας χωρίς την Κέλι, και ο διάσημος ηθοποιός αποφάσισε να αποτιμήσει φόρο τιμής στην αγαπημένη του σύζυγο.

Δύο φωτογραφίες, η μία με την Κέλι, την Έλα και τον Μπέντζαμιν και η άλλη με τον Τζετ ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2009, συνόδευσαν τη λεζάντα του διάσημου ηθοποιού: «Αγαπημένη Κέλι, έφερες στη ζωή μου τρία υπέροχα παιδιά. Σε ευχαριστώ. Σε αγαπάμε και μας λείπεις. Χρόνια Πολλά».

«Αγαπημένη Κέλι, έφερες στη ζωή μου τρία υπέροχα παιδιά. Σε ευχαριστώ. Σε αγαπάμε και μας λείπεις. Χρόνια Πολλά»

Ο μυστηριώδης θάνατος του Τζετ

Ο θάνατος της Κέλι ήρθε να «συμπληρώσει» το προσωπικό δράμα του Τραβόλτα, έπειτα από τον θάνατο του γιου του Τζετ, ο οποίος έπασχε από αυτισμό και πέθανε σε ηλικία 16 ετών. Ο Τζετ υπέφερε επίσης από κρίσεις επιληψίας, μία από τις οποίες ήταν και η αιτία του θανάτου του. Η οικογένεια Τραβόλτα βρισκόταν στις Μπαχάμες για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς, όταν ο Τζετ, έπειτα από κρίση που είχε στο μπάνιο έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του.

Η οικογένεια Τραβόλτα βρισκόταν στις Μπαχάμες για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς, όταν ο Τζετ, έπειτα από κρίση που είχε στο μπάνιο έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του.

Η υπόθεση τότε είχε λάβει μεγάλες διαστάσεις, μιας και ο Τζον Τραβόλτα είχε μηνύσει τον διασώστη για την αργοπορία του αμέσως μετά την κλήση της οικογένειας για ασθενοφόρο, κάτι που ουσιαστικά δεν ίσχυε, μιας και όπως δήλωσε αργότερα ο διασώστης, όταν έφτασε το παιδί ήταν ήδη τρεις ώρες νεκρό! «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα σαν να έκρυβαν κάτι. Αυτό που ξέρω είναι ότι τα δύο άτομα που πρόσεχαν το παιδί, δεν ήταν κοντά του τη στιγμή του συμβάντος», είπε ο διασώστης Ταρίνο Λάιτμπερν. «Ακόμα και η συμπεριφορά του Τραβόλτα ήταν περίεργη μιας και ήθελε να βάλει τη σωρό του παιδιού στο ιδιωτικό του τζετ, ενώ εγώ επέμενα ότι έπρεπε να διακομιστεί στο νοσοκομείο».

Σήμερα, η υπόθεση έχει κλείσει ενώ ο διάσημος ηθοποιός απέσυρε τις κατηγορίες ενάντια στον διασώστη και έναν δικηγόρο που είχε εμπλακεί στο συμβάν.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: EPA/FRANCK ROBICHON

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.