ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η σχέση του Ουίλιαμ και της Κέιτ δεν είναι πια αυτή που ήταν και ευθύνονται ο Χάρι και η Μέγκαν

Τα βρετανικά μέσα έχουν την δική τους θεωρία γι'αυτή την αναπάντεχη αλλαγή.

Η σχέση του Ουίλιαμ και της Κέιτ δεν είναι πια αυτή που ήταν και ευθύνονται ο Χάρι και η Μέγκαν

Στα χνάρια της πριγκίπισσας Νταϊάνα, λίγα πρόσωπα σε αυτό τον κόσμο έχουν φωτογραφηθεί περισσότερο από την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Το πιο διάσημο, βασιλικό ζευγάρι του πλανήτη, παντρεύτηκε τον Απρίλιο του 2007, έχει αποκτήσει τρία παιδιά, ζει στο Παλάτι του Κένσινγκτον στο κεντρικό Λονδίνο και έχει δώσει νέα πνοή ζωής στο πώς αντιλαμβάνεται η κοινή γνώμη τον σκουριασμένο, συντηρητικό, κουρασμένο και, για πολλούς, τελείως αχρείαστο, θεσμό του μοναρχίας.

Παρόλα αυτά, η Κέιτ και ο Ουίλιαμ δεν υπήρξαν ποτέ το ζευγάρι που ήρθε για να ανατρέψει βασιλικά πρωτόκολλα ή να πάει, έστω και λίγο, κόντρα, στις προσδοκίες της άκαμπτης Ελισάβετ. Το ντύσιμο της Δούκισσας του Κέμπριτζ ποτέ δεν έπαψε στιγμή να είναι το αναμενόμενο, ενώ η συμπεριφορά των δυο τους μπροστά στα μέσα ενημέρωσης ήταν πάντα αυστηρή και τελείως, μα τελείως, επαγγελματική. Με άλλα λόγια, όχι τρυφερές χειρονομίες, όχι δημόσια αγγίγματα, όχι κρατήματα χεράκι-χεράκι, για φιλιά, φυσικά, ούτε λόγος. Και, έτσι, μέσα σε όλο αυτό οι Ουίλιαμ και Κέιτ πέρασαν σταδιακά στη συνείδηση του κόσμου ως το νέο, όμορφο ζευγάρι που έχει επιλέξει να κρατήσει το συναίσθημα και το πάθος μακριά από τη σχέση του και τη ζωή του.

Τότε πώς γίνεται και εντελώς ξαφνικά τα πράγματα και ισορροπίες μοιάζουν να έχουν αλλάξει τελείως μεταξύ τους; Η Δούκισσα και ο Δούκας του Κέμπριτζ από τη μία στιγμή στην άλλη μοιάζουν να έχουν ανακαλύψει μία νέα διάσταση στη μεταξύ τους επαφή, μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια γάμου. Ή μήπως αυτή η διάσταση ήταν πάντα εκεί και υπόβοσκει καταπιεσμένη κάτω από τα φλας των φωτογράφων και τις βασιλικές υποχρεώσεις; Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, υπάρχει μία πολύ λογική εξήγηση πίσω από το γεγονός ότι οι Ουίλιαμ και Κέιτ άφησαν πίσω τους για τα καλά την εικόνα του αποστασιοποιημένου, ξενέρωτου, με λίγα λόγια, πριγκιπικού ζεύγους. Και αυτή δεν είναι άλλη από την έλευση ενός άλλου, εξίσου δημοφιλούς βασιλικού ζευγαριού, αυτή του Χάρι και της Μέγκαν, οι οποίοι μοιάζουν να έχουν μαγέψει τη Μεγάλη Βρετανία με τον έρωτα τους, την χαλαρώτητα που διακρίνει στάση του σώματος τους όταν βρίσκονται μπροστά στις κάμερες, αλλά και γεγονός ότι παραμένουν διαχυτικοί ακόμα κι όταν τα φλας των παπαράτσ παίρνουν φωτιά.

Σε αυτό ακριβώς το κλίμα το έτερο ζευγός του Μπάκιγχαμ δείχνει να αισθάνεται πιο απελευθερωμένο από ποτέ, νιώθοντας επιτέλους πως είναι ok να αγγίξει ο ένας το χέρι, την πλάτη ή το πόδι του άλλου ακόμα κι όταν οι δημοσιογράφοι είναι μπροστά. Με άλλα λόγια, μία σχέση που μέχρι πρόσφατα έμοιαζε για τα καλά εγκλωβισμένη σε στενά βασιλικά στεγανά εμφανίζεται ανανεωμένη και διαφορετική σε πολύ μεγάλο βαθμό. Μία αληθινή κατάσταση ή απλώς μία αναγκαστική, νέα προσέγγιση προκειμένου να μην αφήσουν τα «μέλια» του Χάρι και της Μέγκαν να τους επισκιάσουν; Άγνωστες οι βουλές του Μπάκιγχαμ.

Δες το παρακάτω βίντεο:

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.