ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η σκληρή απάντηση του Άστον Κούτσερ στις αποκαλυπτικές ιστορίες της βιογραφίας της Ντέμι Μουρ

Τη χτύπησε εκεί που πονάει. «Καθόλου κομψό» σχολιάζουν κάποιοι κάτω από το τουίτ του ηθοποιού.

Η σκληρή απάντηση του Άστον Κούτσερ στις αποκαλυπτικές ιστορίες της βιογραφίας της Ντέμι Μουρ

Μετά τις πικάντικες αποκαλύψεις της Ντέμι Μουρ για την σχέση της με τον Άστον Κούτσερ, τα σεξουαλικά τρίο και την αποτυχημένη εγκυμοσύνη, ο 41χρονος ηθοποιός απάντησε μέσω Twitter, με ένα τουίτ που μπορεί να μην αναφέρει το όνομά της, αλλά τη χτυπάει εκεί που πονάει.

«Ήμουν έτοιμος να πατήσω το κουμπί σε ένα πολύ σαρκαστικό μήνυμα. Μετά είδα τον γιο μου, την κόρη μου και την γυναίκα μου και το διέγραψα», έγραψε ο Άστον Κούτσερ προσθέτοντας μία καρδούλα στο τέλος, η οποία μάλλον αφορά στην οικογένειά του και όχι στη Ντέμι Μουρ.

Στη συνέχεια, ενθάρρυνε τους followers του να επικοινωνήσουν μαζί του, σημειώνοντας έναν τηλεφωνικό αριθμό. «Για την αλήθεια, στείλτε μου μήνυμα», έγραψε θέλοντας να συζητήσει το θέμα πριβέ, χωρίς να εκθέσει δημόσια πρώην σύζυγό του και κατά 15 χρόνια μεγαλύτερή του, Ντέμι.

Κάποιοι ακόλουθοί του, βέβαια, δεν του το κάνουν πολύ εύκολο. «Η απάντησή σου είναι στη λάθος πλευρά. Είναι σαν να λες ξεκάθαρα, "είναι τρελή, εγώ είμαι ο σωστός". Θα μπορούσες να το αγνοήσεις εντελώς, όχι να της προσάψεις δυσπιστία. Είναι η ιστοράι της, μπορεί να την λέει. Μπορείς να την επιπλήξεις ή να την αγνοήσεις. Αλλά όχι να της φαίρεσαι έτσι».

Από την άλλη, η Ντέμι Μουρ, σε συνέντευξή της στην Έλεν ΝτιΤζένερις, είπε πως είχε προειδοποιήσει τον Άστον Κούτσερ για την έκδοση του βιβλίου, στο οποίο, μεταξύ άλλων, περιγράφει πώς έμεινε έγκυος, σε ένα κοριτσάκι που ήθελαν να ονομάσουν Τσάπλιν Ρέι- αλλά σε έξι μήνες απέβαλε και οδηγήθηκε σε εκτεταμένη χρήση ουσιών.

Η Ντέμι Μουρ ήταν παντρεμένη με τον Άστον Κούτσερ, από το 2005 μέχρι το 2013, έχοντας πάρει διαζύγιο από τον Μπρους Γουίλις το 2000. Ο Κούτσερ παντρεύτηκε την Μίλα Κούνις το 2015 και μαζί έχουν δυο παιδιά. Ο Μπρους Γουίλις παντρεύτηκε το μοντέλο Έμα Χέμινγκ στις 21 Μαρτίου 2009. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι τρεις κόρες του, η Ντέμι Μουρ και ο Άστον Κούτσερ. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο κόρες, την Μαμπέλ Ρέι Γουίλις, το 2012 και την Έβελυν Πεν Γουίλις το 2014.

Δείτε ένα βίντεο της Ντέμι Μουρ, πάνω στο επίμαχο θέμα:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.