Τα γενέθλια της γιόρτασε η Σίλια Κριθαριώτη συντροφιά με την οικογένεια της. Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας πέρασε την περίοδο των γιορτών στο Γκστάαντ, των Ελβετικών Άλπεων, όπου μαζί με φίλους και αγαπημένα της πρόσωπα πραγματοποίησε και τα γενέθλιά της. Η ιδιαίτερη αυτή ημέρα, όπως φαίνεται, της επιφύλασσε πολλές όμορφες εκπλήξεις, τις οποίες διοργάνωσαν κρυφά οι δύο άνδρες της ζωής της.

Μέσω μιας σειράς φωτογραφείων, η σχεδιάστρια διεθνούς φήμης μοιράστηκε με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, στιγμιότυπα από το βράδυ των γενεθλίων της. Συγκεκριμένα, η Σίλια Κριθαριώτη δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, όπου ποζάρει ανάμεσα στον σύζυγό της, Νίκο Τσάκο και τον γιο τους, Παναγιώτη. Όπως αποκαλύπτει στο caption της δημοσίευσης, η λευκή, γεμάτη φράουλες τούρτα που βρίσκεται μπροστά της ήταν δώρο – έκπληξη των δύο ανδρών. «Σας ευχαριστώ αγόρια για την λαμπερή έκπληξη» σημείωσε στην λεζάντα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η Σίλια Κριθαριώτη είναι παντρεμένη με τον γνωστό εφοπλιστή Νίκο Τσάκο σχεδόν δύο δεκαετίες. Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει έκτος από τον Παναγιώτη και δύο δίδυμα κορίτσια, την Ειρήνη και Ελισάβετ. Μάλιστα, η σχεδιάστρια έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα τρία της παιδιά, ενώ δηλώνει πρώτα από όλα είναι περήφανη μητέρα. «Είμαι περήφανη για πολλά πράγματα στη ζωή μου, αλλά περισσότερο περήφανη είμαι για το γεγονός ότι είμαι μητέρα» επισήμανε σε παλαιότερη συνέντευξή της.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS