«Όταν ξεκίνησα σε αυτόν τον κλάδο, ο όρος "fuckable" χρησιμοποιήθηκε από στελέχη στα στούντιο για να αξιολογήσουν αν είχε κάποιος το προφίλ για να παίξει κάποιο συγκεκριμένο ρόλο. Θα κάθονταν γύρω από ένα τραπέζι και θα συζητούσαν για τον καθένα από εμάς εάν ήταν πράγματι "fuckable. Για μένα πίστευαν ότι δεν ήμουν» λέει μεταξύ άλλων η Σάρον Στόουν στη συνέντευξη που έδωσε στην πορτογαλική Vogue, για το τεύχος Μαΐου του 2019.  

«Οι ταινίες, οι καλές ταινίες είναι μια τέχνη που πεθαίνει. Σήμερα, η τηλεόραση έχει περισσότερες ευκαιρίες για ποιότητα» συνεχίζει. 

«Παραμελούν τις γυναίκες; Ναι, χωρίς αμφιβολία. Και ειλικρινά, οι γυναίκες δεν εκπροσωπούνται όπως τους αξίζει ή όπως πραγματικά είναι. Οι περισσότερες ταινίες είναι γραμμένες από άντρες, δημιουργούνται από άντρες και "σκέφτονται" με μια αρσενική νοοτροπία. Οι γυναίκες που παρουσιάζονται είναι υπό το αντρικό πρίσμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί χαρακτήρες μου είναι μεθυσμένοι, εθισμένοι ή τρελοί, είναι ο μόνος τρόπος για να αντέξω ειλικρινά τη συμπεριφορά τους» εξηγεί. 

Δείτε το εξώφυλλο και το εσωτερικό του shooting, το οποίο πηγαίνει κόντρα στο νεοσυντηρητισμό του διαδυκτίου:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σε άλλα νέα, η 61χρονη ηθοποιός, έκανε μία μεγάλη αλλαγή στην εικόνα της: έγινε ακόμη πιο ξανθιά και απέκτησε αφέλειες, κάτι που της ταιριάζει ιδιαίτερα. 

Στη φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο ίνσταγκραμ, κάθεται στον καναπέ του κήπου της παρέα με τον σκύλο της και τα σχόλια που δέχεται στο προφίλ της είναι μόνο θετικά. 

Δείτε κι εσείς την αλλαγή της Σάρον Στόουν στην κουπ των μαλλιών της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS