Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ξέρει καλύτερα από τον καθένα, τι πρέπει να φορέσει ανάλογα με την περίσταση. Είναι μια γυναίκα που, ούτε εγκλωβίζεται σε στιλιστικά στερεότυπα, ούτε φοβάται τους εκκεντρικούς συνδυασμούς. Κάθε εμφάνισή της είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Πρόσφατα ταξίδεψε μέχρι τη ρομαντική Βερόνα για να παρευρεθεί στο event της ιταλικής εταιρίας εσωρούχων Intimissimi. Εκεί συναντήθηκε με τη Μιλανέζα fashion blogger και επιχειρηματία Chiara Ferragni, η οποία παντρεύτηκε πριν μια βδομάδα τον εκλεκτό της καρδιάς της, ράπερ Φεντέζ στη Σικελία.

Η διασημότερη trendsetter του κόσμου δε μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της με το που αντίκρισε την αγαπημένη τηλεοπτική ηρωίδα Κάρι Μπράτσο. Σε φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δήλωσε ανοιχτά το θαυμασμό της στο πρόσωπο της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, καθώς αποκάλυψε ότι είναι το ίνδαλμά της.

Δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη συνάντηση των δύο κυριών της μόδας:

Η διασημότερη trendsetter του κόσμου δε μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της με το που αντίκρισε την αγαπημένη τηλεοπτική ηρωίδα Κάρι Μπράτσο.
TAGS