Μετά από έναν τρελό έρωτα, 6 παιδιά και έναν ρομαντικό γάμο στη νότια Γαλλία η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, το κάποτε πιο αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ, αποφάσισε να χωρίσει ύστερα από μία πολύ δύσκολη περίοδο στη σχέση τους. 

Οι μεταξύ τους διαφωνίες σχετικά με τα κοινά τους περιουσιακά στοιχεία και με την επιμέλεια των παιδιών τους ήταν από την αρχή πολύ έντονες με τους δικηγόρους του πρώην ζευγαριού να θεωρούν σχεδόν σίγουρο πως στο τέλος αυτό το διαζύγιο θα καταλήξει στα δικαστήρια.

Και πράγματι μετά από μία σύντομη φάση κατά την οποία οι δυο τους επιχείρησαν να γεφυρώσουν το χάσμα, οι σχέσεις τους είναι και πάλι πολύ άσχημες με τις φήμες να υποστηρίζουν πως η Τζολί επηρεάζει αρνητικά τα παιδιά απέναντι στον πατέρα τους.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα η ηθοποιός δεν αφήνει τον Πιτ να βλέπει τα παιδιά τους, ενώ εκείνος της έχει απαγορεύσει να μετακινηθεί σε άλλη χώρα μαζί τους μέχρι να ενηλικιωθούν.

Την ίδια στιγμή το άτομο που φαίνεται να έχει επηρεαστεί περισσότερο από τη συγκεκριμένη κατάσταση είναι η Σάιλο, η 15χρονη κόρη του πρώην ζευγαριού, η οποία αν και διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον διάσημο μπαμπάς της τώρα τον αποφεύγει συστηματικά. 

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα η έφηβη Σάιλο έχει πάρει την απόφαση να αφαιρέσει το επίθετο Πιτ από το όνομα της, κάτι που έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ τον διάσημο ηθοποιό.

Μια πηγή δήλωσε στην The Mirror:

«Αυτό είναι ένα τεράστιο χτύπημα για τον Μπραντ Πιτ και ένα σημάδι πως θα μπορούσε να χάσει την Σιλό από την Αντζελίνα. Αν και δεν είναι σίγουρο πως πρόκειται για κάτι κακό, είναι ωστόσο ένα πλήγμα».

Η πηγή πρόσθεσε επίσης πως ο Μπραντ Πιτ «ζει και αναπνέει για τα παιδιά του» και πως «η οικογένειά είναι τα πάντα γι’ αυτόν. Γι’ αυτό και πρέπει να τον πονάει πολύ».

Πριν από δύο χρόνια πηγές ανέφεραν ότι ο Μπραντ Πιτ και η κόρη του Σάιλο είχαν διατηρήσει τις καλύτερες σχέσεις μετά τον χωρισμό τον Σεπτέμβριο του 2016. Μπαμπάς και κόρη μιλούσαν καθημερινά στο facetime, και η Σάιλο είχε φτάσει σε σημείο να θέλει να φύγει από το σπίτι για να μείνει μαζί του.

Ωστόσο, μεγαλώνοντας φαίνεται να έχει αλλάξει συμπεριφορά, και είναι πολύ πιθανό η μητέρα της να ευθύνεται για αυτή την εξέλιξη.

H Aντελίνα Τζολί πάει για ψώνια με τις κόρες τις Σάιλο και Ζαχάρα:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS