Μπορεί αυτή την περίοδο το όνομα της Σάντρα Μπούλοκ να είναι ένα από τα πιο hot στον χώρο του θεάματος λόγω του πρωταγωνιστικού ρόλου της στην πολυσυζητημένη ταινία «Bird Box» του Netflix, αλλά ο δρόμος προς την επιτυχία δεν ήταν πάντα στραμμένος με ροδοπέταλα. Η «America's sweetheart», παρά το παρατσούκλι της, μεγάλωσε στη Γερμανία, όπου είχε μετατεθεί ο στρατιωτικός πατέρας της και γνώρισε τη μητέρα της, Helga Meyer, μια τραγουδίστρια και δασκάλα φωνητικής που αγαπούσε ιδιαίτερα το glamour.

Όταν η οικογένειά της επέστρεψε μόνιμα στις ΗΠΑ, η έφηβη τότε Σάντρα δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στο σχολείο. Οι συμμαθητές της τής έκαναν bullying επειδή φορούσε «γερμανικά ρούχα», επειδή δηλαδή δυσκολευόταν να ακολουθήσει τις τάσεις της μόδας, μια εμπειρία τόσο επώδυνη για την ίδια ώστε μέχρι σήμερα, όπως έχει πει, θυμάται όλα τα ονόματα των συμμαθητών που την κορόιδευαν.

Παρόλο που από νωρίς καθιερώθηκε ως πρωταγωνίστρια σε ρομαντικές κομεντί, πολλές φορές στη διαδρομή της στην υποκριτική ένιωσε υποτιμημένη. Σε σημείο, μια μέρα, να χάσει την ψυχραιμία της στα γυρίσματα μιας ταινίας και να αρχίσει να ουρλιάζει σε όλους γύρω της για τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετώπιζαν. Σταδιακά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο λόγος που υφίστατο αδικίες δεν ήταν οι προσωπικές αποτυχίες της, αλλά το γεγονός ότι είναι γυναίκα.

Ανακαλύψτε την ιστορία της Σάντρα Μπούλοκ, με άγνωστες λεπτομέρειες από την προσωπική και επαγγελματική ζωή της, στο παρακάτω βίντεο.

 

TAGS