Η Promenade des Anglais, ο δημοφιλέστερος δρόμος της Νίκαιας και σήμα κατατεθέν της πανέμορφης πόλης, έγινε τόπος σφαγής μετά την τρομοκρατική επίθεση την ημέρα της εθνικής εορτής της Γαλλίας (Bastille Day) και όπως είναι λογικό και επόμενο έχει συγκλονίσει τον πλανήτη. 

Εκεί βρισκόταν από χτες το βράδυ και η Rianna, η οποία είχε προγραμματισμένη συναυλία για σήμερα στο Allianz Riviera Stadium.

Η τραγουδίστρια μάλιστα ήταν αρκετά κοντά στο φορτηγό που έσπειρε τον θάνατο και αμέσως φυγαδεύτηκε από τους ανθρώπους της ασφάλειάς της μακριά από την πόλη.

Συνεργάτες της ανέφεραν στο TMZ πως η Rihanna είναι σοκαρισμένη με όσα είδε να γίνονται μπροστά στα μάτια της, όμως είναι καλά στην υγεία της και δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο, καθησυχάζοντας τους θαυμαστές της. 

Λίγη ώρα μάλιστα πριν η τραγουδίστρια ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία -είναι όπως βλέπετε η γαλλική σημαία με μια μαύρη καρδιά- συνοδεύοντάς την με το εξής μήνυμα: «Εξαιτίας των τραγικών γεγονότων στην Νίκαια, η συναυλία μου στο Allianz Stadium δεν πραγματοποιηθεί. Οι σκέψεις μας είναι με τα θύματα και τις οικογένειές τους».

 

TAGS