Ο Απόστολος Ρουβάς, ο αδερφός του Σάκη Ρουβά που έγινε ευρύτερα γνωστός ως ο σεφ του «Πάμε Δανάη», ήταν καλεσμένος στο Dot όπου μίλησε για ολόκληρη τη διαδρομή της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής του, αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες.

Για τη σχέση του με την κουζίνα, είπε πως «από παιδί ανακατευόμουν με την κουζίνα, βοηθούσαμε τη μητέρα μας, που δούλευε πάρα πολύ, έλειπε από το σπίτι. Αργότερα ανακάλυψα ότι μού αρέσει να το κάνω πιο επαγγελματικά, πιο ολοκληρωμένα».

Πέρασε, ωστόσο, από διάφορες δουλειές. «Έχω ασχοληθεί με εταιρεία με ιστιοπλοϊκά σκάφη, έχω περάσει από όλα τα στάδια ενός εστιατορίου, έχω δουλέψει στο σέρβις, στη διανομή. Η πρώτη δουλειά που είχα κάνει ήταν κομπάρσος σε μια ταινία του BBC που είχε γυριστεί στην Κέρκυρα. Ήμουν στο δημοτικό, είχαμε κάνει τέσσερα γυρίσματα. Μας έδιναν κάτι φρούτα και κάναμε ότι παίζαμε. Είχα πάρει 20.000 δραχμές και αγόρασα το πρώτο μου ποδήλατο».

Η πρώτη φορά που ήρθε στην Αθήνα ήταν το 2000, σε ηλικία 23 ετών, για να δουλέψει σε μια εταιρεία εισαγωγής ρούχων. «Δεν πέρναγα καλά, δεν μου άρεσε γενικά ο τρόπος ζωής εδώ. Ξαφνικά βρέθηκα σε ένα μέρος αφιλόξενο, σε μια δουλειά που δεν μου άρεσε ακριβώς αυτό που έκανα». Αφού δοκιμάστηκε λοιπόν σε μια ακόμα δουλειά, επέστρεψε στην Κέρκυρα.

Η πρώτη φορά που ήρθε στην Αθήνα ήταν το 2000, σε ηλικία 23 ετών, για να δουλέψει σε μια εταιρεία εισαγωγής ρούχων.

Η δεύτερη φορά, ωστόσο, που ήρθε στην Αθήνα ήταν πιο συνειδητή

Για την προσωπική ζωή του παραμένει διακριτικός, αυτή τη στιγμή δηλώνει εργένης, αν και παραδέχεται ότι «πλησίασα στο γάμο. Έχω κάνει έναν αρραβώνα, ουσιαστικά ήταν τυπική διαδικασία, για να μπορέσουμε να μετακινηθούμε, να μείνουμε κάπου αλλού, οπότε ήταν κάτι διαδικαστικό. Περισσότερο για τους γονείς. Η σχέση κράτησε τέσσερα χρόνια, ο αρραβώνας έναν. Έχω κάνει και μεγαλύτερες σχέσεις».

Πώς έχει επηρεάσει όμως τη ζωή του το επώνυμό του; «Κανείς δεν θα σε πλήρωνε απλά επειδή λέγεσαι Ρουβάς. Στην πραγματικότητα πρέπει κάτι να μπορείς να κάνεις. Υπάρχουν φορές που για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν ήθελα να πω το επώνυμό μου».

Δείτε τη συνέντευξη του Απόστολου Ρουβά:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

φωτό: YouTube

TAGS