Μόλις τέσσερις μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο του Έλληνα τραγωδοποιού, Τόλη Βοσκόπουλου, με την σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου να αγωνίζεται να προσαρμοστεί με την ιδέα της απουσίας του. Η ηθοποιός, η οποία βρέθηκε πρωταγωνίστρια στην μικρή οθόνη, απείχε λόγω πένθους από τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Η Γη της Ελιάς» για περισσότερο από δύο μήνες. Η περίοδος μετά τον θάνατο του αγαπημένου συζύγου της έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολη για την Άντζελα Γκερέκου, αφού όπως δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής του «Happy Day» είναι ευγνώμων που τα έχει καταφέρει.

Η περίοδος μετά τον θάνατο του αγαπημένου συζύγου της έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολη για την Άντζελα Γκερέκου, αφού όπως δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής του «Happy Day» είναι ευγνώμων που τα έχει καταφέρει.

Το βράδυ της Κυριακής, η ηθοποιός πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου καθώς βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για να παρακολουθήσει την παράσταση «Το μυστικό τραγούδι του κάστρου». «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ και τα καταφέραμε να είμαστε εδώ σε δύσκολους καιρούς. Είμαι ευτυχής. Είμαστε περήφανοι που ως Ε.Ο.Τ στηρίζουμε τέτοιου είδους καλλιτεχνικές και πολιτισμικές εκδηλώσεις και έχουμε δώσει και την αιγίδα μας» ανέφερε η ηθοποιός στην ρεπόρτερ Χριστιάνα Κοχλατζή. Στην συνέχεια, η πρωταγωνίστρια είπε χαρακτηριστικά για την συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά του Mega «Είμαι χαρούμενη όμως που συνδυάζω και τις δύο ιδιότητές μου…Μετά από τόσα χρόνια, η συμμετοχή μου σε μια τέτοια σειρά ήρθε τη σωστή στιγμή».

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν η Άντζελα Γκερέκου ρωτήθηκε για τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο η ίδια έσκυψε το κεφάλι της και εμφανώς συγκινημένη δήλωσε «Δεν θέλω να απαντήσω κάτι άλλο. Νομίζω πως όλοι αντιλαμβάνεστε το πόσο δύσκολο θα είναι… Ευχαριστώ πολύ».

 

Δείτε τις δηλώσεις της ηθοποιού στο παρακάτω απόσπασμα: 

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS