Η εγκυμοσύνη είναι μια πλούσια συναισθηματικά αλλά περιοριστική στιλιστικά περίοδος – αν και για πολλές γυναίκες, στη διάρκεια αυτών των εννέα μηνών, το στυλ περνάει σε δεύτερη μοίρα. Ωστόσο η Νάντια Μπουλέ στον έκτο μήνα της κύησής της δεν έχει απαρνηθεί την κομψότητά της, όπως αποδεικνύει μια φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram.

Επέλεξε να φορέσει ένα διακριτικό animal print φόρεμα, που έχει συνδυάσει με ζώνη, το οποίο αποκαλύπτει την κοιλίτσα της ενώ ταυτόχρονα την κολακεύει εντυπωσιακά, τόσο σε γραμμή όσο και σε χρώμα.

Η ηθοποιός, που αυτή την περίοδο βλέπουμε στην τηλεοπτική σειρά «Αγγελική», στον ρόλο της «Τζένης», περιμένει κοριτσάκι με τον σύντροφό της, Γιώργο Ισαάκ. Όπως είχε πει πρόσφατα σε συνέντευξή της: «Η εγκυμοσύνη είναι μια χαρούμενη εξέλιξη στη ζωή μου. Πολύ πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα, αυτή η περίοδος έχει όλη την γκάμα των συναισθημάτων, από πολύ αγχωτικές σκέψεις μέχρι πολύ ωραίες». Δεν είχε ωστόσο το «μητρικό», όπως το χαρακτηρίζει, που «λένε άλλες ότι ήξερα από την αρχή ότι θα είναι αγόρι ή ότι θα είναι κορίτσι. Νόμιζα ότι θα είναι αγόρι, χωρίς να έχω καμία ένδειξη».

Δείτε τη νέα φωτογραφία της Νάντιας Μπουλέ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS