«Με την κόρη μου δε μοιάζουμε εξωτερικά, δεν ξέρω καν αν μοιάζουμε σαν χαρακτήρες, αλλά οι ψυχές και τα θέλω μας συναντιούνται ανά δέκατα του δευτερολέπτου» έχει πει η Πέγκυ Σταθακοπούλου σε παλιότερη συνένετευξή της για την 15χρονη κόρη της Χριστίνα. 

«Η σχέση μου με τον άνδρα μου είναι μια πολύ ισχυρή σχέση ζωής. Πολλά ζευγάρια περνάνε φάσεις που χρειάζεται να επαναπροσδιοριστούν εκείνοι και η σχέση τους. Δε θα χαρακτήριζα τη σχέση μου με τον άνδρα μου ένα κλειστό κύκλο. Αποπειρόμαστε εγώ και ο άνδρας μου ως δύο πολύ νεότεροι της ηλικίας μας άνθρωποι, έχοντας μια πολύ δυνατή σχέση ακόμα», είχε δηλώσει για τον πρώην άνδρα της, τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Καλδή: «Κανονικά όλες οι μεγάλες σχέσεις έτσι θα έπρεπε να προχωρούν, ανεξαρτήτως παιδιού, να μετασχηματίζονται. Και που ξέρεις;». Το ζευγάρι χώρισε το 2018, μετά από 22 χρόνια κοινής πορείας. 

Η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της στο ίνσταγκραμ μια φωτογραφία από παραλία, κατά τη διάρκεια του πρώτου μπάνιου της για την καλοκαιρινή σεζόν. Η ίδια φορώντας ένα ροζ μπικίνι και έχοντας ανέβει στην πλάτη της κόρης της, Χριστίνας Καλδή, διασκεδάζει σαν μικρό παιδί. Είναι ολοφάνερο ότι μαμά και κόρη έχουν μια πολύ όμορφη σχέση.

«Πρώτο μπάνιο… Πολύχρωμο καλοκαίρι! Χαρούμενοι και υγιείς!» έγραψε σαν σχόλιο στη φωτό. 

«Δεν τρώω πάρα πολύ όμως τρώω σωστά. Δε σημαίνει ότι δε θα φάω πίτσα ή σοκολάτα. Θα φάω οπωσδήποτε» είχε δηλώσει παλιότερα και το αποτέλεσμα των λόγων της το βλέπουμε έμπρακτα. 

 

Δείτε την ανάρτησή της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Δείτε την Πέγκυ Σταθακοπούλου να μιλάει για την προσωπική της ζωή:

Φωτό: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS