Είναι η πιο πετυχημένη γυναίκα τραγουδίστρια που ζει αυτή τη στιγμή στη Μεγάλη Βρετανία, με τα τραγούδια της να πηγαίνουν με συνόπτικες διαδικασίες στο νούμερο ένα των charts χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Η Adele πέρασε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αφού, όπως είχει πει η ίδια, το μόνο που ήθελε ήταν να επικεντρωθεί στον σύζυγό της, Σάιμον Κονέσκι και τον γιο τους. Παρόλα αυτά μετά από 8 χρόνια σχέσης η πετυχημένη τραγουδίστρια χώρισε και επανήλθε με εντυπωσιακό τρόπο στα πράγματα με το νέο της δίσκο «25» και ένα τεράστιο χιτ, το «Hello» που έκανε τεράστια, παγκόσμια επιτυχία.

Αν και οι δημόσιες εμφανίσεις της εξακολουθούν να είναι σπάνιες, καθώς η Adele είναι αφοσιωμένη στην φροντίδα του παιδιού της, η Βρετανίδα σούπερ σταρ πραγματοποιεί επιλεγμένες εξόδους στο πλευρό αγαπημένων της φίλων. 

Πιο πρόσφατο παράδειγμα το πάρτι γενεθλίων του Drake, με τον οποίο είναι κολλητή φίλη. Η Adele γέμισε την προσωπική της σελίδα στο Instagram με φωτογραφίες από την χαρούμενη γιορτή κι αυτό για το οποίο μιλούν σήμερα οι πάντες είναι η υπερβολικά αλλαγμένη και ανανεωμένη εμφάνιση της.

Η διάσημη τραγουδίστρια πραγματικά έχει χάσει πολλά κιλά και είναι πια μία άλλη. Μέσα σε ένα στενό, μαύρο φόρεμα ποζάρει με νάζι στη φωτογραφική μηχανή και είναι πιο λαμπερή από ποτέ. 

Την σκυτάλη στα θετικά σχόλια πήρε και ο βρετανικός Τύπος, με εφημερίδες όπως η Sun και η Mirror να κάνουν λόγο για μία νέα, εναλλακτική δίαιτα που ακολουθεί η Adele, αλλά και ένα εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την αλλαγή της.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Adele στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS