Λίγες ώρες πριν έφερε στον κόσμο τα δίδυμα μωρά της και όπως είναι φυσικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο λόγος για την Όλγα Κεφαλογιάννη η οποία μαζί με τον σύζυγό της Μίνωα Μάτσα, καλωσόρισαν στον κόσμο ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα για τη γοητευτική πολιτικό και τον μουσικοσυνθέτη, μιας και ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος. Λίγες μέρες αφού μάθαμε για την εγκυμοσύνη της Όλγας, στις 3 Μαΐου τελέστηκε υπό άκρα μυστικότητα και ο γάμος του ζευγαριού, ενώ ελάχιστες είναι οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Λίγες μέρες αφού μάθαμε για την εγκυμοσύνη της Όλγας, στις 3 Μαΐου τελέστηκε υπό άκρα μυστικότητα και ο γάμος του ζευγαριού, ενώ ελάχιστες είναι οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Όλον αυτόν τον καιρό, η μέλλουσα μητέρα απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις, κάτι που δεν συνήθιζε στο παρελθόν μιας και λόγω της βουλευτικής της ιδιότητας, οι υποχρεώσεις της ήταν αυξημένες.

Με μία μικρή αναδρομή στο παρελθόν, βρήκαμε φωτογραφίες της Όλγας από το 2008, διαπιστώνοντας ότι έχει αλλάξει ελάχιστα, μιας και παραμένει όμορφη και φρέσκια όπως και 13 χρόνια πριν. Αυτό ωστόσο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι ότι παραμένει πιστή στο μαύρο χρώμα μαλλιών.

Kεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS