ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Ναταλία Δραγούμη με πουά μαύρο φόρεμα στην επίδειξη του Βασίλη Ζούλια

Το εντυπωσιακό look άλλης εποχής που κέρδισε τις εντυπώσεις

Η Ναταλία Δραγούμη με πουά μαύρο φόρεμα στην επίδειξη του Βασίλη Ζούλια

Η Ναταλία Δραγούμη είναι γνωστή όχι μόνο για το ταλέντο της στην υποκριτική αλλά και για το ιδιαίτερο προσωπικό της στιλ. Η Ελληνίδα ηθοποιός έχει αποδείξει πολλές φορές με τις εικόνες της πως αγαπάει να ακολουθεί την ομάδα, προσθέτοντας ωστόσο τις δικές της διαχρονικές πινελιές στα looks που επιλέγει. Ανάμεσα στα τελευταία και η πρόσφατη εμφάνιση της στην επίδειξη του Βασίλη Ζούλια, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 29ης AXDW.

Η Ναταλία Δραγούμη με πουά μαύρο φόρεμα στην επίδειξη του Βασίλη Ζούλια

Η καλλιτέχνιδα, πιστή στα trends της εποχής, επέλεξε για την περίσταση ένα κομψό σύνολο, τονίζοντας γοητευτικά την θηλυκότητα της. Συγκεκριμένα, φορούσε ένα μαύρο midi φόρεμα σε άλφα γραμμή με λευκά πουά σχέδια και ασορτί φιόγκο που έδενε στο λαιμό. Το look της ηθοποιού απέπνεε αέρα 50s, αποδίδοντας φόρο τιμής στον Έλληνα σχεδιαστή που λατρεύει την εποχή αυτή. Η Ναταλία Δραγούμη ολοκλήρωσε το σύνολο με ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα που έδεναν στον αστράγαλο και διατήρησε ισορροπία στο μακιγιάζ της, δίνοντας ένταση στα μάτια. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαλαρό chignon κότσο στο πλάι.

Για την 48χρόνη γοητευτική ηθοποιό, το «μυστικό» της διαχρονικής ομορφιάς βρίσκεται στην καθημερινή άσκηση αλλά – κυρίως – στις μικρές και πολύτιμες πράξεις που κάνουμε για τον εαυτό μας. Ταυτόχρονα, η ίδια απολαμβάνει να περνάει ποιοτικό χρόνο με τα δύο της παιδιά, την 17χρόνη Κλειώ και 15χρονο Φίλιππο, κάνοντας οικογενειακές διακοπές τόσο εντός της Ελλάδας, όσο και στο εξωτερικό.

Κεντρική Φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.

25 Απρ 2024

Κατερίνα Βρανά: "Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα"

Αυτή είναι η "εορταστκή εβδομάδα επιβίωσης" όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια που 7 χρόνια πριν έδωσε μάχη για τη ζωή της.

24 Απρ 2024

"Προσκυνητής" στο Πανεπιστήμιο Columbia o Αλκίνοος Ιωαννίδης- η ομιλία του και η ακύρωση της συναυλίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων που μάχονται για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών. Τοὺς τραγούδησε τον "Προσκυνητή".

24 Απρ 2024

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: Έκλεισε τα 21 με ένα iconic φόρεμα της μαμάς της - Το είχε φορέσει πριν από 25 χρόνια

Το μεταξωτό ροζ φόρεμα Ungaro με τη δαντέλα που είχε φορέσει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το 1999, όταν βραβεύτηκε για τον ρόλο της στην ταινία "Η μάσκα του Ζορρό".

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.

24 Απρ 2024

Αθηναΐς Νέγκα: "Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν μέσα στο πένθος λόγω της απώλειας του πατέρα μου"

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο Mega και εξήγησε πως είναι να βιώνεις την απώλεια του ενός γονιού σου σε μικρή ηλικία.

24 Απρ 2024

Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 6 ετών -η τρυφερή φωτογραφία

Το τρομερό παιδί της βασιλικής οικογένειας που κάνει όλους να χαμογελούν είχε μόλις τα γενέθλια του και η Κέιτ ανάρτησε τη φωτογραφία που όλοι περίμεναν.

24 Απρ 2024

Χρήστος Χωμενίδης: "Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε"

"Θα ήλπιζε απλώς κανείς, αφελώς αισιόδοξος, ότι η εμπειρία της Χούντας θα είχε λειτουργήσει για τους Έλληνες ως εμβόλιο. Αλίμονο. Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε."