ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Μόνικα Μπελούτσι κάνει διακοπές στην Πάρο και επισκέφτηκε εμβληματική ταβέρνα του νησιού

«Ξαφνικά έρχονται οι σερβιτόροι, και μου λένε “έχουμε διασημότητες στο μαγαζί”. “Τι, έχει έρθει ο Τσίπρας ή ο Μητσοτάκης;”, τους ρώτησα. “Όχι, η Μόνικα Μπελούτσι"».

Η Μόνικα Μπελούτσι κάνει διακοπές στην Πάρο και επισκέφτηκε εμβληματική ταβέρνα του νησιού

Στην Πάρο, που αποτελεί τον λατρεμένο της προορισμό, συνεχίζει τις διακοπές της η Μόνικα Μπελούτσι. Η 54χρονη Ιταλίδα ηθοποιός και μοντέλο, που αποτελεί το απόλυτο σύμβολο του σεξ, βρίσκεται στο νησί, επισκεφθείσα φίλη της η οποία διαθέτει σπίτι στην Πάρο και πέραν των πανέμορφων παραλιών, ενδιαφέρεται και για τους δρόμους της απόλαυσης, αναζητώντας γευστικά φαγητά που διεγείρουν τον ουρανίσκο της. Μετά την επίσκεψή της στο διάσημο Mario's restaurant, στο ειδυλλιακό λιμανάκι της Νάουσας, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής επισκέφθηκε την ταβέρνα «Τσιτσάνης», η οποία βρίσκεται στον Πρόδρομο της Πάρου.

«Ξαφνικά έρχονται τα παιδιά του μαγαζιού, οι σερβιτόροι, και μου λένε “κύριε Βλάση, έχουμε διασημότητες στο μαγαζί”. “Τι, έχει έρθει ο Τσίπρας ή ο Μητσοτάκης;”, τους ρώτησα. “Όχι, η Μόνικα Μπελούτσι”, μου αποκρίθηκαν. Ηταν παρέα 10 ατόμων, όλοι ξένοι», δήλωσε στο ethnos.gr ο Βλάσης Ρούσσος, ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Τσιτσάνης» στον Πρόδρομο της Πάρου, η οποία έχει περιέλθει στα χέρια του από το 1991, διαδεχθείς τον πατέρα του στο επάγγελμα.

Ερωτηθείς να μας πει τι παρήγγειλαν, ο Βλ. Ρούσσος απάντησε: «Κεφτεδάκια, για τα οποία πολύς κόσμος έρχεται να δοκιμάσει, κολοκυθοκεφτέδες, διάφορες σαλάτες, αυτά θυμάμαι. Εφαγαν λιτά, ενώ ήταν πολύ προσηνείς η ίδια και οι συνδαιτύμονές της», πρόσθεσε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, στον οποίον ο Μόνικα Μπελούτσι, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας της τον διαβεβαίωσαν πως «θα τα ξαναπούμε».

«Εφαγαν λιτά, ενώ ήταν πολύ προσηνείς η ίδια και οι συνδαιτύμονές της» είπε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας

Η ταβέρνα «Τσιτσάνης» είναι η παλαιότερη εν ενεργεία οικογενειακή ταβέρνα του νησιού, η οποία άνοιξε το 1969 από τον Γιάννη και τη Βασιλική Ρούσσου.

Η ταβέρνα «Τσιτσάνης» σερβίρει παραδοσιακά πιάτα του νησιού, όπως ρεβίθια φούρνου, αγκινάρες με κουκιά, ντόπιο κόκορα και κουνέλι, κεφτεδάκια της γιαγιάς, κολοκυθοκεφτέδες, αλλά και ψητά της ώρας, ενώ τα περισσότερα προϊόντα τους είναι δικής τους παραγωγής από το μποστάνι και τη φάρμα τους.

Στην Πάρο, πάντως, εκτός από τη Μόνικα Μπελούτσι, πραγματοποιεί διακοπές ένας ακόμα αστέρας του Χόλιγουντ: ο Αμερικανός σταρ Λεονάρντο ντι Κάπριο.

Πηγή: www.ethnos.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.