Είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα του ελληνικού θεάτρου, με σημαντική επίσης καριέρα στην τηλεόραση. Οι παραστάσεις της γίνονται ανάρπαστες ενώ οι θαυμαστές της κυριολεκτικά την λατρεύουν.

Αναφερόμαστε στη Μιμή Ντενίση, η οποία λίγες μέρες πριν γιόρτασε τα γενέθλιά της. Όπως διευκρίνισε μέσω Instagram, το δώρο που έκανε στον εαυτό της ήταν η δεύτερη δόση του εμβολίου, ενώ γιόρτασε μόνο με συγγενείς. Υποσχέθηκε ωστόσο του χρόνου, να δώσει ένα μεγάλο πάρτι.

Ανάμεσα στα άτομα που της ευχήθηκαν, δεν θα μπορούσε να μην είναι και η μονάκριβη κόρη της Μαριτίνα, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία. Η 21χρονη Μαριτίνα, ανέβασε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με την ίδια και τη μητέρα της γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά στον άνθρωπό μου, στην δύναμή μου, στην έμπνευσή μου, στην υπερηφάνεια μου, στον γιατρό μου, στην κολλητή μου, στην μαμά μου! Χρόνια πολλά, χρόνια καλά. Με κάνεις υπερήφανη κάθε μέρα! Σε αγαπάω άπειρα!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

«Χρόνια πολλά στον άνθρωπό μου, στην δύναμή μου, στην έμπνευσή μου, στην υπερηφάνεια μου, στον γιατρό μου, στην κολλητή μου, στην μαμά μου! Χρόνια πολλά, χρόνια καλά. Με κάνεις υπερήφανη κάθε μέρα! Σε αγαπάω άπειρα!».

Δεν είναι λίγες οι φορές που η γνωστή ηθοποιός έχει μιλήσει για την πολύ δεμένη και ειλικρινή σχέση που έχει χτίσει με την κόρη της.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία: NDP

TAGS