ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η μεταφυσική εμπειρία που πιστεύει ότι έζησε ο Γιώργος Κωνσταντίνου

Τι είπε ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Η μεταφυσική εμπειρία που πιστεύει ότι έζησε ο Γιώργος Κωνσταντίνου

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» και στον Κώστα Τσουρό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένειά του.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε ένα μεταφυσικό συμβάν σχετικά με τη μητέρα του την οποία και υπεραγαπούσε: «Όταν πέθανε η μητέρα μου ήμουν ένας άνθρωπος που δεν ήθελα ούτε να ζήσω, ούτε να υπάρξω. Με πόνεσε πολύ γιατί ζούσα μόνο για τη μάνα μου και είχα μεγάλο πάθος. Ένιωσα ένα τέτοιο κενό, να πέσω μέσα να χαθώ. Δεν μπορούσα να ζήσω, ήταν τρελό αυτό.

»Ένα βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν στο κρεβάτι με τη μητέρα μου αλυσοδεμένοι. Με κοίταξε με ένα γλυκό παράπονο και με φίλησε. Αυτό ήταν ένα όνειρο. Ήταν Φεβρουάριος ή Μάρτιος. Το Πάσχα θα ανεβαίναμε στη Θεσσαλονίκη να παίξουμε ένα θέατρο. Ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη και ήταν μια πρώτη ξαδέλφη μου που την υπεραγαπούσε τη θεία της, τη μάνα μου. Μου λέει: “Το βράδυ θα πάμε σε ένα τραπεζάκι που καλούμε πνεύματα και θα καλέσω και τη θεία”. Της λέω πήγαινε. Εγώ γελούσα με αυτά τα πράγματα. Έρχεται την άλλη μέσα και μου λέει: “Καλέσαμε τη θεία και μου είπε ότι την έχεις αλυσοδεμένη εδώ και δεν την αφήνεις να φύγει”. Εκεί έπαθα το σοκ της ζωής μου. Δεν της είχα πει τίποτα».

Η μεταφυσική εμπειρία που πιστεύει ότι έζησε ο Γιώργος Κωνσταντίνου
Με τον Γιώργο Γάλλο στην πρεμιέρα του «Ξύπνα Βασίλη» στο Εθνικό Θέατρο.

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για τον πατέρα του και αποκάλυψε πως οι γονείς του παντρεύτηκαν όταν εκείνος ήταν 30 χρονών. «Η μητέρα μου με τον πατέρα μου είχαν χωρίσει από τότε που γεννήθηκα. Δεν είχαν παντρευτεί. Παντρεύτηκαν πολύ αργότερα. Δεν έζησα καθόλου με τον πατέρα μου. Παντρεύτηκαν όταν ήμουν 30 χρονών. Πήγαν και παντρεύτηκαν γιατί το θεωρούσε αμάρτημα η μάνα μου ότι ήταν ανύπαντρη και ότι δεν είχα νόμιμο πατέρα. Ήμουν μπάσταρδο πως το λένε; Έτσι λοιπόν παντρεύτηκαν. Γύρισαν στο σπίτι και λέει ο πατέρας μου «τώρα που ήρθαμε εδώ και παντρευτήκαμε τώρα, ο αφέντης του σπιτιού θα είμαι εγώ» και λέει η μητέρα μου “τώρα δεν θέλω τίποτα άλλο, φύγε” και τον έδιωξε.»

Πηγή: www.peoplegreece.com

Δες τον σε παλαιότερη τηλεοπτική εμφάνισή του στο «Splash».

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.