Δέκα πράγματα που μπορεί να μη γνωρίζατε για την Μελάνια, της οποίας η μεταμόρφωση είναι εκπληκτική μέσα στα χρόνια. Έχει καταφέρει να διώξει από πάνω της τη σκόνη -έστω και λαμπερή- του μόντελινγκ και να γίνει μία πρώτη κυρία με εξαιρετικά fashion επιλογές. Ίσως παραπάνω fashion απ' όσο προβλέπει το etiquette του τίτλου της.   

#1

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Εάν ο Ντόναλντ Τραμπ γίνει πρόεδρος της Αμερικής, η Μελάνια θα είναι η μόνη πρώτη κυρία που θα έχει γεννηθεί εκτός των ΗΠΑ.

#2

Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΓΛΙΚΗ

Η Μελάνια είναι η τρίτη κατά σειρά σύζυγος του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου, κάτι το οποίο δεν έχει ξανασυμβεί έως τώρα σε προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, ενώ η ίδια θα είναι η μόνη πρώτη κυρία της οποίας η μητρική γλώσσα δεν είναι η αγγλική, καθώς και η μόνη πρώτη κυρία που ήταν πρώην μοντέλο εσωρούχων.

#3

H ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ

Ο Ντόναλντ Τραμπ γνώρισε τη Μελάνια σε ένα πάρτυ το 1998, στο οποίο παρευρέθηκε με μια πρώην συνοδό του. Η ίδια αρνήθηκε να του δώσει τον αριθμό της, ωστόσο λίγο αργότερα ζήτησε τον δικό του και τον κάλεσε λίγες ημέρες αργότερα. 

#4

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥΣ «ΗΡΘΕ» ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

Λίγα χρόνια αργότερα, το 2005, το ζεύγος ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου. Στην τελετή παρευρέθηκε όλη η αφρόκρεμα της χώρας, μεταξύ των οποίων και οι Matt Lauer, Katie Couric, Kelly Ripa, Barbara Walters, Rudy Giuliani, καθώς και οι Κλίντονς.

#5

Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ

Η Μελάνια είναι πλήρως αφοσιωμένη στην ανατροφή του δεκάχρονου γιού της, Μπάρον. Η οικογένεια Τραμπ, ωστόσο, διαθέτει ένα πολυάριθμο υπηρετικό προσωπικό καθώς και μια παραδοσιακή νταντά προκειμένου να ασχολούνται με τα οικιακά.   

#6

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Για μια και μόνο φορά, η Μελάνια εμφανίστηκε μέσω μιας διαφήμισης της εταιρείας καθαριστικών στο «πλάι» της διάσημης πάπιας, Aflac.

#7

TO ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ

H Mελάνια συμμετέχει σε μια σειρά από φιλανθρωπικές οργανώσεις, μεταξύ των οποίων είναι οι Graham Dance Company, Boys Club of New York, American Red Cross και η Police Athletic League. Όπως έχει δηλώσει η ίδια θα συνεχίσει το φιλανθρωπικό της έργο ως πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

#8

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΛΩΣΕΙΣ

H Mελάνια Τραμπ γνωρίζει άπταιστα να μιλά τέσσερις διαφορετικές γλώσσες. Αυτό σημαίνει ότι θα θεωρηθεί ως η πιο «προικισμένη» πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

#9

ΤΟ ΧΟΥΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΙΣΕΙ

Όταν η ίδια ρωτήθηκε ποια συνήθεια του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου την ενοχλεί, εκείνη απάντησε ότι θα προτιμούσε να μετριάσει τη συμμετοχή του στο Twitter.

#10

ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ

Κάποτε η Μελάνια είχε δηλώσει στους New York Times ότι εάν εκλεγεί ο Τραμπ πρόεδρος των ΗΠΑ, η ίδια θα είναι μια πιο παραδοσιακή πρώτη κυρία, όπως η Τζάκι Κένεντι: Θα στηρίζει τον άνδρα της και θα βρίσκεται εκτός της πολιτικής σκηνής.

Δείτε την μεταμόρφωσή της μέσα στα χρόνια:

 

TAGS