Τα 60α γενέθλια του πρώην Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα ήταν ένα event που κανείς δεν θα ήθελε να χάσει. Με αφορμή αυτό το ξεχωριστό γεγονός, η 8 εκατομμυρίων κατοικία του στο Martha's Vineyard, γέμισε με τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς showbiz. Παρόλο που τα γενέθλια αυτά ήταν ανάλογα βασιλιά, οι δούκες έλειπαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δεν παρευρέθηκαν στο πολυτελές αυτό event, γεγονός που δημιούργησε ερωτηματικά. Στους λόγους πίσω από αυτή την απόφαση θέλησε να ρίξει φως η βιογράφος του Πρίγκιπα Χάρι, η ειδικός Άντζελα Λεβίν. Αρχικά, σύμφωνα με την ίδια, δεν ισχύει πως το βασιλικό ζεύγος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, στην πραγματικότητα τα ονόματά τους δεν βρέθηκαν εξαρχής στην λίστα με τα 475 ισχυρά ονόματα.

«Η Μέγκαν ήθελε απεγνωσμένα να παραβρεθεί στο εκπληκτικό πάρτι του Ομπάμα, αλλά το γεγονός είναι ότι ο Χάρι και η Μέγκαν δεν ήταν ποτέ στην λίστα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Λεβίν. Όσον αφορά στο γιατί συνέβη αυτό η βιογράφος σημείωσε πως οι Ομπάμα επιθυμούν να μην αναστατώσουν τη βασίλισσα με τις κινήσεις τους: «Είμαι βέβαιη πως μπορούν διαχειριστούν μόνο τον έναν αδελφό με την γυναίκα του. Δεν μπορείς να τους έχεις στον ίδιο χώρο επειδή έχουν αποστασιοποιηθεί. (Οι Ομπάμα) τείνουν προς τον Ουίλιαμ».

Στην συνέχεια, συμπλήρωσε πως ο Πρίγκιπας Χάρι χαίρει της εκτίμησης των Ομπάμα,  αντίθετα, για την Μέγκαν  ίσως να μην ισχύει το ίδιο. «Οι Ομπάμα πάντα εκτιμούσαν πολύ τον Χάρι, αλλά μπορούν να διακρίνουν κάποια πράγματα παραπάνω για την Μέγκαν. Μπορεί να παραμένουν κοντά στο ζευγάρι, αλλά δεν είναι οι σύμμαχοι που κάποτε ήταν» στήριξε χαρακτηριστικά η βιογράφος.

Κεντρική Φωτογραφία: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το womantoc στο instagram

 

 

TAGS