Είναι μία από τις πιο διάσημες γυναίκες του πλανήτη, με μία άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία και ένα success story που θα μπορούσε άνετα να γίνει ταινία. Η Μέγκαν Μαρκλ ξεκίνησε ως μία γοητευτική ηθοποιός πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς αλλά αυτό ποτέ δεν της ήταν αρκετό. Ήθελε πάντα να μεγαλουργήσει, με ό, τι αυτό συνεπάγεται, να εμπνεύσει και τελικά να αποτελέσει πρότυπο για όλες τις νέες γυναίκες εκεί έξω.

Και τα κατάφερε, αρχικά βάζοντάς τα με την αυστηρή βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, και επιλέγοντας μία πιο ελεύθερη ζωή χωρίς τους περιορισμούς του πρωτοκόλλου και τους αυστηρούς κανόνες που ακολουθούν τα μέλη των βασιλικών οικογενειών μακριά από το παλάτι.

Πολλοί τη δαιμονοποίησαν, άλλοι ισχυρίστηκαν ότι ο σκοπός της ήταν εξ’ αρχής να απομακρύνει τον Χάρι και να στρέψει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά σε κάθε περίπτωση η Μέγκαν αυτή τη στιγμή ζει ευτυχισμένη με την οικογένειά της στο Λος Άντζελες, ασχολείται με το «Αrchwell» το μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό σωματείο που έχει ιδρύσει με τον Χάρι και ήδη θεωρείται μία από τις πιο επιδραστικές γυναίκες στον κόσμο. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που κάθε της τηλεοπτική εμφάνιση αποτελεί θέμα συζήτησης, όπως βέβαια και οι δηλώσεις της. Αυτή τη φορά βέβαια κάπως μας απογοήτευσε μιας και επέλεξε να εμφανιστεί στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις. Η διάσημη παρουσιάστρια ως γνωστόν διανύει την τελευταία της σεζόν στο τιμόνι του «Ellen» μιας και το συμβόλαιό της δεν ανανεώθηκε έπειτα από τις καταγγελίες περί μπούλινγκ σε συνεργάτες και υπαλλήλους. Απόφαση που χαιρετήθηκε με ανακούφιση από τα «θύματα» της παρουσιάστριας, τα οποία δύο περίπου χρόνια πριν, όταν και ξέσπασε το σκάνδαλο, είχαν περιγράψει με γλαφυρότητα, τις προσβολές και τα υβριστικά σχόλια που δέχονταν σε καθημερινή βάση. H ίδια, έπειτα από την έκταση που έλαβαν οι καταγγελίες, αναγκάστηκε να ζητήσει «συγνώμη» δημόσια, χωρίς να πείθει φυσικά κανένα. 

Απόφαση που χαιρετήθηκε με ανακούφιση από τα «θύματα» της παρουσιάστριας, τα οποία δύο περίπου χρόνια πριν, όταν και ξέσπασε το σκάνδαλο, είχαν περιγράψει με γλαφυρότητα, τις προσβολές και τα υβριστικά σχόλια που δέχονταν σε καθημερινή βάση. H ίδια, έπειτα από την έκταση που έλαβαν οι καταγγελίες, αναγκάστηκε να ζητήσει «συγνώμη» δημόσια, χωρίς να πείθει φυσικά κανένα. 

Το άτομο αυτό λοιπόν, η Μέγκαν αποκάλεσε «Θεία Έλεν» στη χθεσινή της εμφάνιση όταν αναφέρθηκε στην 5 μηνών κόρη της Λίλιμπετ, λέγοντας ότι αυτή την περίοδο είναι ανήσυχη γιατί βγάζει δόντια. «Έχεις δοκιμάσει την τεκίλα;» είπε αστειευόμενη η Έλεν, για να απαντήσει η Μέγκαν: «Να η θεία σου η Έλεν» σε μία προσπάθεια να συνεχίσει την χιουμοριστική διάθεση της παρουσιάστριας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ντε Τζένερις είναι αρκετά κοντά με το ζεύγος Μέγκαν – Χάρι, γεγονός που δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά. Πώς είναι δυνατόν η Μέγκαν που μάχεται για τα δικαιώματα των αδυνάτων, να κάνει παρέα με ένα άτομο που έχει εκμεταλλευτεί ουκ ολίγες φορές τη θέση του προκειμένου να βλάψει ανθρώπους που απλά προσπαθούσαν να κάνουν τη δουλειά τους; Μήπως η κουλτούρα της ακύρωσης στην περίπτωση της Έλεν κάπως... χωλαίνει; 

Kεντρική φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS