Η 37χρονη Δούκισσα του Sussex, Meghan Markle, γιόρτασε φέτος για πρώτη φορά την Γιορτή της Μητέρας αφού μόλις λίγες μέρες πριν έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Την ημέρα αυτή αποφάσισε να γιορτάσει με μια ιδιαίτερη φωτογραφία. Συγκεκριμένα, η Meghan Markle δημοσίευσε στον λογαριασμό @sussexroyal στο instagram μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τα ποδαράκια του γιου της, Archie Harrison τα οποία κρατά γερά η ίδια. Μάλιστα στο φόντο της φωτογραφίας υπάρχει ένα ανθισμένο τοπίου, ενώ ξεχωρίζει και το λευκό κουβερτάκι στο οποίο είναι τυλιγμένο το μωρό.

Το μήνυμα με το οποίο η Meghan συνόδευσε την φωτογραφία, είναι εξίσου συγκινητικό και η αναφορά στην μητέρα του Harry, πριγκίπισσα Diana είναι σαφής παρότι δεν είναι γραμμένο κάπου το όνομά της.

«Τιμούμε όλες τις μητέρες σήμερα, του παρελθόντος, αυτές που είναι σήμερα παρούσες, αυτές που ετοιμάζονται να γίνουν μαμάδες αλλά και αυτές που χάθηκαν αλλά δεν θα τις ξεχάσουμε ποτέ. Σήμερα είναι η γιορτή της Μητέρας στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Nότιο Αφρική, την Κένια, την Ιαπωνία και σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Αυτή είναι η πρώτη γιορτή της Μητέρας για την δούκισσας του Sussex» αναφέρεται στην λεζάντα της φωτογραφίας, ενώ λίγο μετά συνεχίζει «Η μητέρα μου ήταν η πρώτη μου χώρα, τον πρώτο μέρος όπου έζησα».

Μάλιστα η πριγκίπισσα Diana, πέρα από την αναφορά στις μητέρες που χάθηκαν τιμάται και με την παρουσία των αγαπημένων της λουλουδιών στο φόντο της φωτογραφίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Πηγή: peoplegreece.com

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS